Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de zannetmiyorum tıpatıp aynısının piyasaya çıkacağını, konsept diye gösterdikleri ile bile arasında çook fark var.
ha bu vaziyette gelirse abs siz olanı için 18.500 den açıyorum iddayı.
8 yıldır 125cc motora biniyorum. artık 250cc R25 almaya karar vermişken Honda'nın RR'ını gördüm. 8 yıl beklemişim piyasaya çıkana kadar beklemekten bi zarar gelmez diyorum. Ama umarım ki ABS, 3 kademeli sürüş modu vs. olmaması gibi süprizler yapmaz bize Honda..!
boş versenize 20.000 tl diye bir fiyat yok zaten biri söyledi sonra kendi de inandı, önce bir söylenilen özelliklerde trye gelsin fiyat belli olsun 250cc makul bir düzeyde olursa alınır tabi.
Konseptten gerçeğe doğru gittikçe sanki çirkinleşti ve kalıpsızlaştı bu alet. Konsept uzay gemisi gibiydi bu baya bildiğimiz motosiklet işte.R25 ten az daha güzel.Bir de 20.000 TL nesine vereceksiniz bunun arkadaşlar?Para eden tasarım değilki donanım.Şu anda gelse 16.000 TL bilemedin 17.000 TL olur.