TVS'den Yeni Racing, TVS AKULA 310 (resimli)

TVS AKULA 310

İlk defa geçtiğimiz Şubat ayında MotoEtkinlik.com’da tanıtılan TVS’nin BMW G310R modeli platformunda tasarlanmış olan yeni racing modeli TVS Akula 310’un 2016 yılı sonunda resmi olarak tanıtılarak satışa çıkması bekleniyor. 34 bg güce sahip olduğu belirtilen tek silindirli motordan güç alan TVS Akula bu değerler ile bayağı iddialı görünüyor.

DKN

sele dar, egzozu da altından bağlamak için kullandıkları parça görüntüyü bozmuş.. fiyat rakiplerine göre uygun olursa çok satacağı kesin

Son düzenleme:

Obs

310 cc gelirse vergiden otomatik pahalı olacaktır... R3 R25 mevzusu gibi yapmaları lazım.Gorunt çok iyi zaten bmw bloğuysa cok satabılir...

Titreklerin şahı geliyor. Sele koymayı unutmuşlar. Artçı zaten ölsün demişler.

iyi de bu konsept olarak fuara katıldığı motor değil mi. Kim demiş hangi resmi kaynak 2016 sonu gelecek diyor.

Bende tvs titremiyor diyen tvs fanboylara af edersin acıyorum.

Biz titremiyor demiyoruz,aksine sayfamızda onlarca post var titreşimi azaltma üzerine , fakat burada adamlar BMW G310R Motor,Şasi,Yürür Aksamı aynı koyuyorlar,bir resimle,direk titrek şahı fln :)

Yorulduk gerçekten cahilliğinizden :)- Acıyana böyle sözler yaraşır.İyi günler :wiinkk:

Biz titremiyor demiyoruz,aksine sayfamızda onlarca post var titreşimi azaltma üzerine , fakat burada adamlar BMW G310R Motor,Şasi,Yürür Aksamı aynı koyuyorlar,bir resimle,direk titrek şahı fln :)

Yorulduk gerçekten cahilliğinizden :)- Acıyana böyle sözler yaraşır.İyi günler :wiinkk:

Çok cahilim üstünde tvs yazan ama bmw yazmayan motoru, tvs olarak değerlendiriyorum. Allah belamı versin hep benim gibiler yuzunden tvs hala titrek. :) :)

Tasarımı bence çok hoş.

İlk defa bir motosikletin tasarımını beğenmeyenleri anlayamadım. Neresini beğenmediniz acaba çirkin diyecek kadar ? Ciddi anlamda merak ettim. Polemik yaratmak değil amacım. Göremediğim çirkinliği merak ettim.

Çok cahilim üstünde tvs yazan ama bmw yazmayan motoru, tvs olarak değerlendiriyorum. Allah belamı versin hep benim gibiler yuzunden tvs hala titrek. :) :)

Arkadaşım, genel olarak TVS ve tüm Hint motorları titrese de RTR200'den başlamak üzere BMW ile birlikte geliştirilen modeler için titriyor diyemeyiz. RTR 200'ün titremediğini hem burada denemiş olanlardan hem de test videolarından biliyoruz. Bu da BMW G310R ile aynı ve daha gelişmiş bir motor olduğu için titremeyecektir diye bir öngörümüz var.

Bu resimde gördüğünüz motor "pist versiyonu" sokak versiyonunda hem artçı selesi hem de pilot selesi farklı olacaktır. Tabi görmüş olduğunuz grenajlarda olmayacak zira yine pist için karbon fiber 'den yapılmış vaziyette..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar