arkadas nc nin neresi yavas Allah aşkına?o yakit tüketimine ragmen gazi kökledin mi yanlaya yanlaya gidiyor ona ragmen emsallerinin yarisi kadar yakiyor.sadece son hizi digerlerine gore biraz daha dusuk
NC mi ilana koydum telefonlarim susmadi bartindan gelip aldilar ertesi gun tesekkur ettiler motor muthismis diye.. nc tam bir mantik motorudur. 160 a kadar hayvan gibi hizli cikar surekli dolu dolu torku yasatir amaciniz 200 ve ustu ise zaten nc ile isiniz olmaz..
Artciyla beraber bol yüklü 150-160 rüzgardan savurmadan gidebilirmiyim ??
hocam sorup duruyorsun ama 160 la zaten sürekli gitmek çok tehlikeli uzun yola çıkacaksın bilmediğin virajlar asfalt kötü dikkat et ekipmanın sağlam olsun ayrıca artçı ekipmanına önem ver
Mantık motoru diyebiliriz, ama tork olayına katılmıyorum niye sattınız ne aldınız ?
Edit: 25 sn de 160 yapıyor
arkadas nc nin neresi yavas Allah aşkına?o yakit tüketimine ragmen gazi kökledin mi yanlaya yanlaya gidiyor ona ragmen emsallerinin yarisi kadar yakiyor.sadece son hizi digerlerine gore biraz daha dusuk
tamam anlaşılmıştır....hiç versys veya vstrom kullanmamışsınız))
bu motorlarla yarı yarıya tüketim farkı da yok..artcili ful cantali uzun tur camı ile 2013 model 51bin km deki vstrom um ortalaması 3,8 lt..
tamam anlaşılmıştır....hiç versys veya vstrom kullanmamışsınız))
bu motorlarla yarı yarıya tüketim farkı da yok..artcili ful cantali uzun tur camı ile 2013 model 51bin km deki vstrom um ortalaması 3,8 lt..
..........Bu dediğiniz mümkün değil Bence.Full yüklü, artı artçılı ve bu motor Vstrom 100 kmde 3.8 litre yakıyor?.......70 70 gitseniz bile 4 altına düşmez o yakıt.......