Ben akyazılıyım clint sende oralı mısın? Öyle yazmışsın. Merak ettim.
Eski Akyazılı diyelim! Liseyi bitirene kadar oradaydım. Bu da takribi 80'lerin sonu yapıyo. Ondan sonra pek de sıklıkla gitmedim.
Ben akyazılıyım clint sende oralı mısın? Öyle yazmışsın. Merak ettim.
Kimyacı yolculuk fikrin büyük cesaret örneği, dilerim sorunsuz gerçekleşir. Ben geçen hafta gece 3.30 gibi istanbul-silivri yapıp geldim (140 KM 3 saat) tek sorunum çekiş gücüydü, belki 2 kişi (yaklaşık 140kg) olmamızın bunda etkisi olabilr. Tek kişi motor çekişte başarılı ama 2 kişi uzun yolda biraz sorunlu oluyor. Ayrıca zincir bolluğuna dikkat et çekişi bayaa düşürüyor. Lastikleri " obkavi " adlı kullanıcı hakkatten nerde 30 ytl ye tubeless yaptırmış? Bizde yaptıralım. Çok ii olr.
parça bekliyorum diyorsun 2 aydır hangi parçayı bekledin ben en fazla 1 hafta bekledim onuda hoş görüyorum. bence o fiyata bu kallite başkam motorda yok. gidin istediğinizi alın istediğinizi satın ama ben memnunum ve benim gibi birçok örnek var saygılar
Kimyaci_23 karde$in 40 kg oLduguna gore ortaLama 10-14 ya$Lari arasinda oLsa gerek.. Sirt cantasindan bahsettiginden yazma ihtiyaci duydum.. Sirt cantasini sen takarsan karde$ini riske atmi$ oLursun.. Eger karde$in takarsa canta agirLik yapacagindan karde$ini surekLi geriye ve a$agi dogru cekecek, ozeLLikLe kaLki$Larda tehLike arz edicektir..
Tavsiye oLarak, sirt cantasinin omuza takiLan kismini (SIkILIk, boLLuk ayarinin yapiLdigi askiyi) birbirinden ayir.. Sirt cantasinin aLtini pLakanin ustune yerLe$tir, ve askinin aLtini yan cantaLarin oLdugu demirden, ustunu de seLenin ustundeki tutacaktan gecirip birbirine tekrar tak.. İyice gergin yap ki pLakanin ustune cikmasin canta.. SagLam bagLarsan sorun ya$amazsin, yukten kurtuLmu$ oLursun, sisybar'in yoksa karde$inde cok guvenLi oLmasa da bi sisybar edinmi$ oLur.. Umarim anLatmak istedigimi anLatabiLmi$imdir.. Ben Erdek yoLcuguLugum sirasinda oyLe yapmi$tim, kiz arkada$imda bende rahat rahat yoLcuLugumuzu tamamLami$tik..
Ozur dileyerekten, mesaji bi daha okudugumda 2 sirt cantasi yazdigini gordum.. Dedigim $eyLeri dikkate aL ve bence tek sirt cantasini arkaya bagLayip onunLa idare et.. Sirtindaki ve karde$inin sirtindaki canta hem sizi yorar, hemde tehLikeye atar..
benim bildiğim bu motorlarda yedek depo diye bişey yok.sadece aynı depodan iki farklı çıkış var. normalde siz üstteki çıkışı kullanıyorsunuz. burada benzin bittiğinde yedek depoya musluğu çeviriyoruz diyoruz ama esasında sadece aynı deponun daha alt bi noktasındaki çıkıştan benzin kullanıyoruz yani deponun dibinde kalan benzini kullanıyoruz. bencede yedek olayını fazla kullanmamak lazım malum türkiyemizde satılan benzinler çoğu zaman kaliteli olmuyor ve deponun dibinde bunların pislikleri birikiyor onları zedanın dediği gibi filtreye çekmenin manası yok
xqpx peki bu 2 aylık bekleme süresinin ilk 2 haftasından geriye kalan sürede motomax ın senin bu parçaları hala beklediğinden haberdar olmasını sağlamak için herhangi bişey yaptın mı?
arkadaşlar selam süperlight 150 motorum var formda daha yeniyim
acil ayna lazım anadolu yakasında nerden ucuza bulabilirim
Yedek depo aynen aLiaLince'nin bahsettigi gibi.. Zaten oyLe oLmamasi icin benzin aLirken iki ayri yerden benzin doLdurmak gerekirdi sanirimVe cok tecrubeLi oLmama ragmen bugune kadar gordugum tum motorLardaki yedek depo feLsefesi iki benzin ciki$i ve bir musLuktan ibaret..
Yedek depoya guvenmemekten bahseden arkada$Larin yedek depo ciki$Lari cok aLcakta kaLdigi icin fazLa yoL gidemioLar sanirim.. Sifir depo iLe 10 TL'Lik benzin aLdigimda Kirmizi cizginin sonuna kadar cikio gosterge.. NormaL depo ciki$indan benzin aki$ini sagLamak icin ise 15 YTL'Lik ba$ka bir tabirLe 5 Lt civarinda benzin aLmam gerekiyor.. Sanirim sorunLu oLan siz degiL benimve yedek depoma sonuna kadar guveniorum..
Son not : Deponuza, musLugunuza, gostergenize guvenmiyorsaniz kuLakLariniza guvenin.. Motoru orta ayakLiginda iken biraz saLLayin.. Depodan $iriLti geLiyorsa benzinLige kadar gidersiniz.. Hatta zamanLa uzmanLa$arak sesten ne kadar benzininiz kaLdigini biLe yakLa$ik tahmin edebiLirsiniz..Ben uzmanLa$tim ve egitimini ucrete tabii oLarak verebiLirim![]()
tşk arkadaşım akaşam üstü bi gideyim haber veririm ne kadar olduğunu
tmm abi ben kenan abiye uğrayacağım. sen nasılsın bu arada? işin yoksa bize beklerim.