YENİ BAŞLAYANLARA EKİPMAN ÖNERİSİ

Yeni baslayanlara onerebileceginiz ekipmanlar neler? :silent:
Henüz birsey almadim fikir edinmek istiyorum. Hangi montu, eldiveni vs almaliyim? :silent:

yeni başlayan ekipmanı ile 10 senedir kullanan ekipmanı aynı şeyler hocam. sonuçta kafa aynı kafa kemikler aynı kemikler. o yüzden ekipmana önem verip kaliteli şeyler alıp uzun süre kullanmanı öneririm

Tesekkurler cevap icin ama bir suru marka ve model var aslında bunu sormak istedim hangi marka iyidir kaskta vs. :silent:

Hocam tavsiyem once onerilerden marka yerine özelliklerine bak hangi ozellik ne ise yariyor.Ornegin eldiven alirken marka yerine korumalarina dikkat et.Sonra git butcene gore saticilarda dene ve gor.En son olarak yurtdisindan satin alip getirtmen daha ucuz diye biliyorum.
Seçenekler cok genis yildizlar havada ucusuyor ama korumalara ergonomiye ve kullanimina gore dikkat etmek daha onemli

Dainese, Alpinestars ve Rev'it üzerine yoğunlaşmanı öneririm. Kask olarakta ben kendım shark raw aldım ama zevkıne gore degısır ucuza kacma kafana ne kadar deger verıyorsan ona gore kask al.

katııyorum dainese alpinestars ve rev'it gerçekten iyi markalar. alpinestars yazlık mont aldım ve çok memnunum tavsiye ederim. eldiven korumaları iyi olduğu sürece başka marka da alabilirsin. ama kaska kesinlikle ucuza kaçma bence de. yani hiç yoktan bir 800-900 lirayı çıkarmalısın bence gözden o da en ucuz yani. aynı zamanda bot olarak alpinestars botlar biraz pahalı gelebilir çünkü çok profesyonel botlar yapıyorlar orda başka markalara da yönelebilirsin

Kendi ekipmanlarimi soyleyeyim. 4 yil once motomax yuzde 30 indirimden 800 tlye malettim. Gayet kaliteliler ancak suan ayni fiyat imkansiz.

Bering aero ceket
Bering zaius eldiven
Nitro vertice kask
4riders toscana pantolon
Forma adventure bot

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar