Bakırköy sahilde telefonum çalındı

Merhaba arkadaslar size dün gece başıma gelen olaydan bahsetmek istedim belki bi farkındalık yaratır sizde bu tuzağa düşmezsiniz.

Dün gece saat 4 4.5 gibi bakırköy sahile geldik 3 arkadaş banklarda oturuyorduk öyle bi 10-15 dakika sahil havası alalım diye o saatte sahilde işimiz neyse artık :sunny:
kayalıkların oraya inmiştim elimi yıkamak için o ara 2 arkadaşımın yanına 3 adam geldi sonra arkadaşlar seslendi bana yanlarına gittim hayırdır ne iş diye baktım ellerinde bira şişeleri alkollü 3 tane puşt adam tabii bunların hepsinin aslında numara oldugunu anlamam geç oldu uykusuzlugun etkisiyle de aptal gibiydim zaten adam benle konusurken düşecek gibi yaparken kemerime tutundu ondan sonra biraz benle konusup 10-15 saniye sonra görüsürüz diyip gitmeye basladı cebime bi baktım telefon yok :silent:
adamlar ileriden yekten yekten yürüyordu ama yine de bi yürüme mesafesine göre uzaklaşmışlardı herhakde ben bakmıyorken kostular hafiften ondan sonra ben peslerinden kosmaya basladım farkettirmeden onlarda çay bahçesinin oradaki köşeyi döner dönmez kosmaya basladı bende kovalamaya basladım arabaya atladılar ve kaçtılar gittiler(plakanın tamamını alamadım maalesef).
Hayatımda en çok dikkat ettiğim konulardan birisinde tuzağa düştüm normalde kimseyi yanıma yaklaştırmaz gözümün tutmadığı adamın bana teması asla söz konusu bile olamazdı ama o ara nasıl olduysa dar pantalonumdan kendimin bile zor aldığım telefonumu almış şerefsizler telefon da iphone 6 fakat telefon hala ortada yok karakola gittim fakat bi sonuç çıkmadı bi kac gün bekleyip olmazsa imeiye kitleticem.
Bu aralar böyle olaylar cogalmıs benim bos anıma salaklığıma geldi telefonum gitti siz siz olun dikkat edin.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Geçmiş olsun.

Benzer bir olan 7-8 sene önce taksimde bana olmuştu. Ben hemen cepleri kontrol etmiştim. Adam daha bir kaç metre anca uzaklaşmıştı. Gittim ben "ben telefonumu alayım" dedim. Telefonda elinde duruyor, bir bana baktı bir telefona baktı bir daha bana baktı :) bir sessizlik oldu sonra "al" dedi telefonu verdi :) Bende aldım yoluma gittim :)

Bu devirde artık kimse hiç tanımadığı bir insanla fiziksel bir temas kurmaz. Birisi gelip size bir şekilde dokunduysa ya telefon ya cüzdan gitmiştir.

Benzer bir olan 7-8 sene önce taksimde bana olmuştu. Ben hemen cepleri kontrol etmiştim. Adam daha bir kaç metre anca uzaklaşmıştı. Gittim ben "ben telefonumu alayım" dedim. Telefonda elinde duruyor, bir bana baktı bir telefona baktı bir daha bana baktı :) bir sessizlik oldu sonra "al" dedi telefonu verdi :) Bende aldım yoluma gittim :)

Bu devirde artık kimse hiç tanımadığı bir insanla fiziksel bir temas kurmaz. Birisi gelip size bir şekilde dokunduysa ya telefon ya cüzdan gitmiştir.

- telefonumu alabilirmiyim ?
- al
AHAHAHAHHAHAHAHAH

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bakırköyün kafticileri genelde o saatlerde pavyonların kapılarında nöbet bekler kafası güzel çıkan alkolikleri kaftilerlerdi. Ekonomik kriz onlarıda vurmuş demekki sahile inmişler geçmiş olsun.

Çok safmışsın dostum... Gecenin 4'ünde yanıma biri yaklaşıp kemerimi tutacak ha?
Bırak kemerimi tutmayı 1 mt yanıma yaklaşırsa sağ kroşeyi gömerim suratına... ::stretche

btk arayıp hemen calındı ihbarı bildir telefon bulunduktan sonra açtırabiliyorsun

"Find my iPhone" açıktır umarım, oradan telefonu bir kapatırsın anakart değiştirmeden daha da açamaz kimse. Oradan konumunu da bulabiliyordun sanırım telefonun.

Geçmiş olsun umarım kısa zamanda bulunur.

Teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:14 ----------

Emei yi kitletsene dostum neyi bekliyorsun basinin derde girmesinimi?

O sabah karakola gittim karakoldaki komiser söyle anlattı eğer suan imeiye kitletirsen telefon kitlenmiş olucak ve adamlar bu sefer telefonu parcalıyacak fakat eger 1 hafta sonra felan kitletirsen telefon bir ihtimal satılmış olabilecegini bu seferde telefonu satın alan kişinin telefonun savcılık,imei tarafından kitlendigini görünce belki korkup insafa gelebilecegini söyledi. Banada mantıklı geldi açıkcası bi deneyelim dedim deniyorum suan.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------

arkadaşların ne diye seslendi ?

Normal adımla gelsene dediler ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------

Çok safmışsın dostum... Gecenin 4'ünde yanıma biri yaklaşıp kemerimi tutacak ha?
Bırak kemerimi tutmayı 1 mt yanıma yaklaşırsa sağ kroşeyi gömerim suratına... ::stretche

Emin ol bu olaylar senin sandığın gibi olmuyor yok yaklaşırsa uçan tekme atarım 1 metre çizgisini her allahın kulu koruyacak gibi, illaki boş anına gelip böyle olaylar olabilir umarım yaşamazsın ama ileride nasıl birşey oldugunu görüp anlamanı isterdim :)

Bakırköyün kafticileri genelde o saatlerde pavyonların kapılarında nöbet bekler kafası güzel çıkan alkolikleri kaftilerlerdi. Ekonomik kriz onlarıda vurmuş demekki sahile inmişler geçmiş olsun.

Herhalde artık piyango bize vurdu sağolun tesekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------

"Find my iPhone" açıktır umarım, oradan telefonu bir kapatırsın anakart değiştirmeden daha da açamaz kimse. Oradan konumunu da bulabiliyordun sanırım telefonun.

Telefonun konumu cıkmıyor kapalı oldugu icin maalesef.

Dostum sen hala tel pesindesin emein suan bir olaya karisir ki suan hassas bir durumdan geciyoruz omur boyu o moku temozlemekle ugrasirsin... sen bilirsin yinede...

Merhaba

Bir arkadaşım gece klubunde telefonu çalınıyor. Dans ederlerken masalarına bir kiz gelmiş :) beraber dans etmeye devam etmişler. Bu sırada fa arkadaş kayıtta... kamera da kizin yüzü görünüyor açık açık ama emniyetten bulunamayacağını soylemis göndermişler.

Umarım siz bulursunuz. .

Benim telefonum çalınmıştı, bıcakla gasp ettiler diye ifade verdim. Bulunmuş hapise girmişti. Telefonda sistem var bulunabiliyor.

Özkan reyiz bize kung fu öğret
Büyük konuşmamak lazim öyle bir an geliyor ki mala bağlıyorsun.

Geçmiş olsun
Kız arkadasimin 6s gitmişti giden gittiği ile kaldi. Polis bir şey çıkmaz dedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar