CBR 250 İstanbul - Ankara Yolculugu

Arkadaslar merhaba. Yarin İstanbul' dan Ankaray' ya gitmeyi planliyorum. Daha once Tekirdag yaptim iki kez. Motorla tek uzun yol tecrubem bu.

Sizce tek mars 460 km kasar mi bu motorla. Hos Mersin' e giden var. Benim Yarin is cikisi yola cikip Pazar gelmem gerekiyor. Biraz aceleye getirecegim ama ne yazik ki gitmem gerekiyor. Arabayla da gidebilirim fakat trafikten korkuyorum Cuma aksami. Hem Yunanistan oncesi tecrube olur dedim. Sirt cantasi alacagim sadece. Yarin oglen Feyzioglu' na gidip su lastik tamir kiti alayim diyorum.

Baska bir oneriniz ya da aman abi yapma diyecek var midir aranizda ? :)

Kaç yıldır kiti yanimda taşırım dun ilk defa almayayım nolcak dedim lastiğe iğne girdi. Sıktım yola devam. Kapattı deligi.

Sırt çantasını sırtında taşırsan konforsuz olabilir file al artçı kısmına bağla mola ver vizör felan temizle :)

her sene 1 2 kez yapıyorum da tek marsla yapamazsın mutlaka benzin için duracaksın:)
heleki 170 ler civarında sürersen 3 kez duracaksın.
normalde 3.1 lt yakan motor istanbula giderken 6 litre yakıyor.
hayır ben basmıyormum yol hızlı...
iyi yolculuklar Allaha emanet ol

Cbr 250 ile tek marş :) hayatta başarılar :) hani 1000rr olsa 2 saatten bişi olmaz toplam yolculuktan ama :)

Bakımları tamsa tamamdır iş. İyi sürüşler.

Bakımları tamam değil henüz. Yarın öğle arası yarım saat izin alıp Maslak Sanayi de yaptıracağım birşeyler. Pazarbaşı fullmüş çünkü. Zincir yağlananı 800 KM oldu sanırım (evet bu konularda çok tembelim).

Ama 3.000 bakımı yapıldı şu an 3.800de
Sırt çantasını sırtında taşırsan konforsuz olabilir file al artçı kısmına bağla mola ver vizör felan temizle :)

Yok yok, diğer yolculuklardan tecrübeliyim, iki filem var bir şekil yapacağım 

her sene 1 2 kez yapıyorum da tek marsla yapamazsın mutlaka benzin için duracaksın:)
heleki 170 ler civarında sürersen 3 kez duracaksın.
normalde 3.1 lt yakan motor istanbula giderken 6 litre yakıyor.
hayır ben basmıyormum yol hızlı...
iyi yolculuklar Allaha emanet ol
Cbr 250 ile tek marş :) hayatta başarılar :) hani 1000rr olsa 2 saatten bişi olmaz toplam yolculuktan ama :)

Tek marştan kastım hani biryerde kalmalı değil, ufak molalarla gideceğim tabi ki. Yoksa Tekirdağ’ a gidip gelirken 3 kere falan duruyordum titreşim yüzünden 

Tekrardan iyi dilekleriniz için teşekkürler 

200ns ile 3 günde 2000km yaptım. Rahat gidersiniz motorunuzun kendiside bakımıda yeni isterseniz 120-130 ortalama ile dilerseniz o motorla dünya turuna bile çıkabilirsiniz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar