Aydın'da motosikletli düğün

Sizinde düğün aracınız motosiklet olsun istermiydiniz?

• Kullanılan toplam oy
    34

Motosiklet üzerinde düğün

Aydın'da motosiklet tutkunu iki genç, düğün törenlerini de motosiklet üzerinde yaptı. Nikahlarının kıyılmasının ardından 20 motosikletten oluşan bir kafile ile birlikte kent merkezine dolaşan çift, vatandaşların ilgi odağı oldu.
Aydın, 13 Ağustos 2006 15:55

Mustafa ve Desten Kahya çifti, ortak merakları olan motosikletler sayesinde tanıştılar. Arkadaşlıkları aşka dönüşen gençler, bir süre sonra evlenmeye karar verdiler. Çiftin, nikahı Aydın-Denizli karayolu üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinde kıyıldı. Genç çifti bu mutlu günlerinde motosiklet tutkunu arkdaşları da yalnız bırakmadı. Nikahtan sonra sıra düğüne geldiğinde ise çift için eşine az rastlanır bir kutlama düzenlendi. Gelin ve damadı taşıyan motosikletin de aralarında bulunduğu 20 motosikletten oluşan kafile, çalınan kornalar ve klarnetler eşliğinde şehir turu attı. Zaman zaman şehir içi trafiğin aksamasına sebep olan motosikletli kafilenin bu ilginç düğün kutlamaları, Aydınlılar tarafından da meraklı gözlerle izlendi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bende aynen böle bi düğün istiyorumm:cherry: .. çok güzel yaa acayip imrendim.zaten bi kaç senedir aklımda bu fikir..görünce nasıl güzel bişey olduğundan emin oldum.. Allah mesut etsin evlenen çiftimizi.. bi selede kocatsın:p darısı bizim başımıza artık:)

bende aynen böle bi düğün istiyorumm:cherry: .. çok güzel yaa acayip imrendim.zaten bi kaç senedir aklımda bu fikir..görünce nasıl güzel bişey olduğundan emin oldum.. Allah mesut etsin evlenen çiftimizi.. bi selede kocatsın:p darısı bizim başımıza artık:)

Sen bu esprilerle evde kalmazsın nede olsa:p
İnşallah abi inşallah:queen:

ben de böyle bi düğün isterim ama kız arkadaşım isterse tabi...eee malum tam düğün zamanı onu motorun önüne geçiremem...motor 2. plan:) :) ;) :) :)

Benim bu hayalim 2 senedir var ve zaten kız arkadaşımda motor tutkunu olmasada bana ayak uydurmak zorunda :)
Umarım mesut olurlar...
DARISI BAŞIMIZA:)

arkadaşları allah mesut etsin ama düğün hediyesi olarak trafik cezası yeseler iyi olurdu sen en mutlu gününde hiç bir koruma olmadan motorsiklet üstüne biniyorsun allah muhafaza ya düşseniz ne olacaktı bu güzel görüntüyü acı bir haber kaplayacaktı kask takmayan gelin ,damat hastanelik diye sonra bütün trafik polisleri motorcularla uğraşacak dimi,yinede sizleri kutluyor bir ömür boyu mutluluklar diliyorum....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mutluluklar onların olsun..

çok güzel yaa, darısı başımıza
ama benim duvak kaskın üzerinde olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar