Kaska terek nasıl takılır?

Cross kasklarda bulunan şapka gibi uzantının adı terekmiş. LS2 nin enduro için tasarladığı bi kaskını alıcaktım terekli filan ancak arkadaşımda gördüğüm AGV K-5 kaskını çok beğendim. Carbon fiber olması ve fiyatının çok abartı olmaması beni baya cezbetti. Ancak o terekten istiyorum ve bu terek denen zımbırtıyı normal bir kaska nasıl monte edebiliriz? İnternette araştırdım ancak bulamadım. Örnek olarak "Motorcu Muhabbeti"nin kaskında bulunuyor. Sonradan mı taktı yoksa varmıydı bilmiyorum.

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

LS2 MX436 kaskı fiyatı 450 TL Policarbon

nr08y1.jpg

AGV K5 kaskı fiyatı 1.122 TL Carbon Fiber

MJAnBa.jpg

Tarz olarak LS2 tam istediğim dolulukta. AGV K5 de çok güven verdi zaten ECE ve DOT sertifikası var carbon fiber kask. LS2 nin avantajı geniş vizör buğu yapmıyor ve terek. AGV nin avantajıda tamamen güvenlik.

Takamazsin kaskin ona gore tasarlanmis olmasi gerekio... sen simdi kaski delersen belki kabugu zayiflatican. Ve darbe aninda catlicak korumiycak. Agv nin cross kasklari var onlara bakabilirsin mesela. Yada icon variant ta bakabilirsin ama sakin kaskini delipte terek takma.

arazi dışında terek kullanmayı tavsiye etmiyorum. acayip boyun ağrıları çekiyorsun rüzgardan.

Tektabanca ve Motorcu Muhabbetinin kaskları direk öyle. İcon variantın battlescar ve construct modellerini kullanıyolar diye biliyorum. Sonradan takma değil sanırsam çünkü tüm modelleri aynı kaplamaları dışında.

Takılmasından ziyade sağlamlığı tartışılır kaskın kendi orjinal aparatı dışında takılmamalı. Kaza esnasında vizörün yerle temasını kesmeye çalışırken terek kırılırsa daha çok zarar verir

2. motor olarak MT-07 düşündüğümden dolayı cross kaskının pek MT ye yakışmayacağını düşündüm ve şekil peşinde koşacağıma güvenliği ön plana alarak AGV K-5 almayı planlıyorum.

Herkese teşekkür ederim. Motorcu Muhabbetinin ve Tek Tabancanın kasklarını da bi incelicem.

2. motor olarak MT-07 düşündüğümden dolayı cross kaskının pek MT ye yakışmayacağını düşündüm ve şekil peşinde koşacağıma güvenliği ön plana alarak AGV K-5 almayı planlıyorum.

Herkese teşekkür ederim. Motorcu Muhabbetinin ve Tek Tabancanın kasklarını da bi incelicem.

999rs ede bir bak, fc moto da 150£ baya uygun.

terek görünce gülesim geldi biz de erzincan da terek deriz raflara.Ayrıca takamazsın hocam ama yapıştırabilirsin yüksek süratte uçmak kaydıyla.

Delmeden sağlam bir katalizörlü ile yapıştırırsan ne ala ?
Delecem dersen o kask biter.

Ayrıca MT 7 düşünüyorsan kaska çene hariç hiçbir yere kamera bile taktırmıyor sana, geçtin terek vs..
Rüzgar boynunu koparır (abartmıyorum) haberin ola.. :cherry:

Son düzenleme:
Super Moderator
Bildiğim kadarı ile K5 full carbon bir kask değil.

Bildiğim kadarı ile K5 full carbon bir kask değil.

Açıklamasında fiber (carbon-glass) yazıyor. Carbon fiber, fiber glads karışımı diye tahmin ediyorum. Zaten elden alıcam gidip iyice bi sorucam bu gün.

Delmeden sağlam bir katalizörlü ile yapıştırırsan ne ala ?
Delecem dersen o kask biter.

Ayrıca MT 7 düşünüyorsan kaska çene hariç hiçbir yere kamera bile taktırmıyor sana, geçtin terek vs..
Rüzgar boynunu koparır (abartmıyorum) haberin ola.. :cherry:

Aynen katılıyorum. Terek mt de sıkıntı yaratacağını düşündüm ve terekten vazgeçtim. Bilgi için saolun.

Açıklamasında fiber (carbon-glass) yazıyor. Carbon fiber, fiber glads karışımı diye tahmin ediyorum. Zaten elden alıcam gidip iyice bi sorucam bu gün.

Aynen katılıyorum. Terek mt de sıkıntı yaratacağını düşündüm ve terekten vazgeçtim. Bilgi için saolun.

tereği duruma göre takıp çıkaracam diyorsan benim kaskımdan al. 3 farklı kombinasyon ile kullanılabiliyor. herşey kutu içeriğine dahil.
shark explore-r carbon
shark1.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar