5. Geleneksel Beylikdüzü Brunch (20.08.2006)

ne pikniği abi okadar uğraşmanın anlamı yok kahvaltımızı yapar vururuz yollara yollara

Abi benim için hiç fakr etmez.Kahvaltıyı yaparım üstüne piknik yaparım üstüne mangal yakarım üstüne yol yaparım.Üstüne bi mangal daha yaparız yani :queen:
Kapasitem yüksektir :wiinkk:

007

Mustafa yeni avatar şık olmuş... Dizilerdeki mahallenin jönü ambiansı gibi...:wiinkk:

haydi millet bu kadarmıyız...

yaw beni kim alacak... bu hafta motorsuz kaldım... yol kenarında beklesem... alan olurmu??
ama korumalarım yok... olmassa otobüsle gelirim... muhabbetinnizz yeterrr...:cat: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar, Miraç Kandili vesilesi ile pazar gününü oruçlu geçirmeyi planladığım için kahvaltıya gelemiyorum. Bunu daha önceden planlayıp ismimi hiç yazdırmamalıydım ama kusuruma bakmayın. İnşallah bir dahaki sefere.

Super Moderator
haydi millet bu kadarmıyız...

yaw beni kim alacak... bu hafta motorsuz kaldım... yol kenarında beklesem... alan olurmu??
ama korumalarım yok... olmassa otobüsle gelirim... muhabbetinnizz yeterrr...:cat: :cat:

yakında seni ben alıcam :queen: :queen: :queen:

Abi benim için hiç fakr etmez.Kahvaltıyı yaparım üstüne piknik yaparım üstüne mangal yakarım üstüne yol yaparım.Üstüne bi mangal daha yaparız yani :queen:
Kapasitem yüksektir :wiinkk:

şimdi kapasite meselesine gelince rakip tanımam :bounce: istersen her şekilde ve koşulda kapışmaya hazırım :p

Super Moderator
Özel sebeplerden dolayı kahvaltıda olmıcam fakat kahvaltıdan sonra uğrayacağım yarın görüşürüz hemen yiyip kaçmayın biraz oturun:cat:

tamm bekleriz de çok azınlıktayız yaw millet her pazar kahvaltıdan sıkıldı sanırım:silent:

:p mustafa bu aralar cool takılıyo hani uzak durayımda özleteyim kendimi hesabı bu arada sölim mustafada serkanda ehliyeti yeni aldı artık neyle ıslatırsanız ıslatın:p :p

Uzun zamandır toplantılarda göremeyince, bi takılayım dedim sana...:cherry:

bu aralar çok yoğunum bir sürü extra bela var başımda :pr: o yüzden fazla bitaraflara zıplayamıyom :pale: ama yarın kahvaltıya gidecem bakalım ordan nereye :silent:
sende geliyon demi abi topla tayfayı gel sonasında artık çatalcamı olar tekirdağmı bilmem :)

:p mustafa bu aralar cool takılıyo hani uzak durayımda özleteyim kendimi hesabı bu arada sölim mustafada serkanda ehliyeti yeni aldı artık neyle ıslatırsanız ıslatın:p :p

dostumm cool benim göbek adım :p bakma size böle samimi davrandığıma sevdiğimdendir :p

ıslatma işine gelirsek gelirken 1 damacana su getircem onla ıslatırız artıkın :p

Moderatör tarafında düzenlendi:
Öhöm...Benim adımı listede göremiyorum. :)

Alper abi geçen kahvaltıda tabakta beni geçtin ama bu seferkinde imkansız :p :p :p
2 gündür bi lokma ekmek yemiyorum herşeyimi yarına saklıyorum. :queen: :queen:

Aynı şekilde araç muayenesine gideceğim. Saat kaçta orada buluşuruz çok beklemeyim sizi :silent: :mrgreen:

ıslatma işine gelirsek gelirken 1 damacana su getircem onla ıslatırız artıkın :p

abi o zaman sabah gelirken;

1 adet kese
1 adet sabun

yanımızda bulunsun... havalar sıcak ya 2 kese atarız...:queen: :queen:
rahatlarısss...:queen:

millet kusura bakmayın... bu hafta gelemiyeceğim... işim çıktı... saat şu anda 03:40 tolga beni listeden silersin...ok... by...

Son düzenleme:
Yaw kimse cevap vermiyor. Geçenki gibi 9.30 da orda olup 10.30 a kadar beklicem mi ? :silent: :silent: :silent:

Bugün gelen herkeze teşekkür ederim :rendeer:
Gelemeyenlerin de her zaman ki gibi canı sağolsun :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar