a1 ehliyet 150 cc

geçenlerde a1 ehliyeti aldım maximum 125 cc sürülebiliyormuş fakat benim 150 cc bir motor almaya niyetim var ehliyet diye onu göstersem sorun olur mu olmasa bile nerden anlaşılabilir ki hacmi cc si falan?

A1 ile 150 cc kullanamassın A2 ehliyeti olmak zorunda Ehliyet ve Ruhsat istediğinde anlaşılıyo zaten ruhsatta yazıyor

Polis ruhsatı alıp motorunun 150 cc olduğunu görürse aynı ehliyetin yok gibi ceza yersin.

Ondan sonra da laf edince vay sen neden gençlerin hevesini kırıyorsun diye üstüme saldırıyorlar. Ben bu normallikte hayat istemiyorum arkadaş, içinde sadece normallerin bulunduğu bir hayat istiyorum. Çok şey mi istiyorum?

Kardeşim bende konu açtım ve cevabimi aldım eğer öyle birsey yaparsan hata edersin yoksa bende ya rks 150 ya apache yada kuzenimin ns150 sini alacaktım benim sehrim çok kalabalık değil çok plakasiz ehliyetsiz kullanan var helede %95inde kask yok ama olurda rutine girersen yetersizlikten 700 mu 800mu ceza yersin

Kardeşim bende konu açtım ve cevabimi aldım eğer öyle birsey yaparsan hata edersin yoksa bende ya rks 150 ya apache yada kuzenimin ns150 sini alacaktım benim sehrim çok kalabalık değil çok plakasiz ehliyetsiz kullanan var helede %95inde kask yok ama olurda rutine girersen yetersizlikten 700 mu 800mu ceza yersin

Adamın son görülmesine baksana hocam, konuyu hortlatmaya ne gerek var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar