Merhaba MT Ailesi Ben Geldim

İlk başta selamın aleyküm MT ailesi ben motora yeni merak saldım ve motorumu alalı 7 ay felan oldu bi abim tavsiyesiyle aranıza katılmak istedim ilk motorum olduğu için 150 scooter aldım yavaş yavaş alışmaktayım zamanla tabi düşünemiyorum ne alırım ne olur ne biter.. :)

qP6rXV.jpg

8DqJjd.jpg

D4zajy.jpg

E5GZjD.jpg

Vay arkadaş bu zamana kadar 1 kişi aleyküm selam yazmış koca forumda :) banada çok öneriyorlardı bu forumu dost arkadaş edinirsin gir diye daha selam sabah vermekten acizler. üzüntülü bir durum.

Selam vermek için girdim ama tavrın çok yanlış kardeşim şu an bile konunun içinde sadece ben varım birde misafir gözüküyor konuya giren olmamış olabilirler gözümüzden kaçmış olabilir forum hızlı akıyor. Bu tavırla dost arkadaş edinemezsin forum ortamında biraz daha yapıcı ol kimseye hangi konuda aciz olduğunu söyleyemezsin. Lafımı yanlış anlama maksadım doğru bildiğimi söylemek

Selam vermek için girdim ama tavrın çok yanlış kardeşim şu an bile konunun içinde sadece ben varım birde misafir gözüküyor konuya giren olmamış olabilirler gözümüzden kaçmış olabilir forum hızlı akıyor. Bu tavırla dost arkadaş edinemezsin forum ortamında biraz daha yapıcı ol kimseye hangi konuda aciz olduğunu söyleyemezsin. Lafımı yanlış anlama maksadım doğru bildiğimi söylemek

Pardon kardeşim aynen biraz ağır olmuş ama üzüldüm yani :D sende hak ver az hizli bir forum doğru 1 kişi yazdığını görünce az sinirlenme söz konusu :) kusuruma bakma

Ben böyle bi giriş bile yapmadım direk balıklama cup diye girdim ahanda yüzüyok :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoş geldin.

Ehemmm ıhımmmm , Selamı Merhaba'yı yere düşürmem evelallah , velakin üj bej ay küsüp girmemiştim , yoksam karşılama baa aiddir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar