bir örnek de ben...
ne gerek var abi 90-100 gidelim işte üstüne gerek yok. Ondan sonra rüzgar tokatladı diyorlar. yalovadan konyaya'ya benzin almak dışında mola vermedim cbr250 ile... Konya'ya geldiğim zaman da hiç yorgunluk hissetmedim arkadaşlarımla takıldım. (yine motor üstündeydim; onların arabası vardı...) sonra da mersin'e geçtim molasız.
mersinde atmosfer nası cimi ? bi iki resim çek konu aç bari :cherry:
atmosfer yakıcı abi. Nem o biçim... Aslında yoldayken resim çekip koymak isterdim de Henüz o potansiyele sahip bir telefonum yoq.
1.Yakıt tasarrufu( bursa- bilecik arasını 90-100 km hızlarda gidince araba 50-60 tl benzin yaktı. 120-150 km hızlarda gidince 80-100 tl arası benzin yakıyor.Demek ki basmamak lazım cebe de zarar)
2.Yolun tadını çıkarıyor olabilir
3.Daha önce ceza yemiştir.Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer
yol bitmesin diye bende yavaş giderim. tatil demek yolda olmak demektir. çünkü vardığın zaman bi amacın kalmıyo
80,90,100,120km/s hızlarda gideceğimiz yere kaç dakika farkla vardığımızı, yakıt sarfiyatı farkını, fren mesafesi, tepki süresi ve risk faktörünü gösteren tablolar vardı ama şuan bulamadım, özetle fark çoktu bu yüzden olabilir
Bi de bu yüzden
[url]http://i.hizliresim.com/aErL6O.png[/url]
Ben de şeridi kaplayıp yavaş gitmek istesem bana yaptırmıyolar selektör korna manyağı oluyorum. Benden 3-4 kat daha güçlü araçların sırf uyuzluğu yüzünden hızım kesiliyo zaten yokuşta sert rüzgarda yavaşlıyorum mecburen ben de gidebildiğim kadar gideyim diye düşğnüyorum fırsat vermiyolarsanane kardeş