Bajaj Pulsar 200 RS EGZOZ CIZIRTI

içindeki susturucular kopmuş galiba. ek yerlerinden falan kaçıran yer var mı ?

Hergün bi pulsar arızası cıkıyo en güzeli Japon abi kim ne derse desin

susturucun kopmuş benim kanuni de olmuştu egzozu komple yeniden değiştirsinler kaynak yaptırma sakın ben o hataya bir kere düştüm

En gicik oldugum sey motorun biyerinin cizirdamasi , bu yuzden gidip 100 tane pilastik kelepce aldim heryeri kelepceliyorum ,egzozu degistir gitsin orjinal al sora sorun olmasin

altta bi delik var ama o normal sanırım

eksozun çıkışı haricinde bi tarafında delik olması normal değil.

eğer o eksoz korumasından veyahut ek yerindeki kelepçeler gevşeyip tangırdamıyorsa susturucular kopmuştur.

delikten bahsedermisin biraz ne deliğiymiş o ? duman çıkıyo mu o delikten ?

eksozun çıkışı haricinde bi tarafında delik olması normal değil.

eğer o eksoz korumasından veyahut ek yerindeki kelepçeler gevşeyip tangırdamıyorsa susturucular kopmuştur.

delikten bahsedermisin biraz ne deliğiymiş o ? duman çıkıyo mu o delikten ?

egsozun içindeki suyun çıkması için altında ufak bir delik olur en azından benim motorda var

egsozun içindeki suyun çıkması için altında ufak bir delik olur en azından benim motorda var

ay 1 yaşıma daha girdim. eksozun içinde suyun ne işi varmış ki buna bide tahliye deliği koymuşlar.

ben baya geri kalmışım. benim motorumda olsa bu eksoz delik diye gider kaynatırım.

bu garanti kapsamındadır değilmi.Susturucu kopması.0 motor daha 2500 km de

ay 1 yaşıma daha girdim. eksozun içinde suyun ne işi varmış ki buna bide tahliye deliği koymuşlar.

ben baya geri kalmışım. benim motorumda olsa bu eksoz delik diye gider kaynatırım.

kışın egsozdan buhar çıkması mesela o delikten su damlıyor egsozun içinde kalıp çürütmemesi için diye biliyorum

Hemen servisine gidip durumu göster ne diyeceklerine bak büyük ihtimal garantiden değiştirirler ama yan çizmeye çalışırlarsa ısrar et

Bundan çok daha azı benim Mondialde oldu ses fazla olmadığı için bakıma da az vardı acele etmedim bakıma götürdüğümde elemana sordum 2 saniye dinledi egzozun içi bozulmuş falan gibi birşey söyledi dedim napıcaz, garantiden işlemleri yapıp parçayı istedi, bikaç gün sonra telefonum çaldı gittim servise yeni gelen komple egzozu taktı mis, garantimin bitmesine de 1 buçuk ay gibi bişey kalmıştı iyi oldu

Sendeki ses az değil bence beklemeden git

bu garanti kapsamındadır değilmi.Susturucu kopması.0 motor daha 2500 km de

garantiye almazlarsa zaten git tüketici ıvır zıvırına şikayet et. hiç bi şekilde kullanıcı hatasına sokulamayacak bir arıza.

ama biz böyle uzaktan yorumluyoruz sen bi servise baktır önce arızayı onlar bulsun. sonucu buraya da yaz ki aynı arızayı yaşayacak olanlara faydalı olur.

egzoz geldikten sonra egzoz değişimi yapıldı.Çıkan egzozun köşesine benim anahtarlığın parçası sıkışmış sesi o yapıyormuş.Fakat yine de usta ''Yenisini takalım'' diyip yenisini taktı sağolsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar