Arkadaşlar , adım Tarık , siteye yeni üye oldum, 2000 yılından bu yana aralıklarla motosiklet kullandım şu anda da Suzuki VanVan 125 sahibiyim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:15 ----------
Motoru 2015 yazında Batuhan Motor'dan sıfır aldım (beyaz renk) ve çok az kullanabildim. Şu anda 1400 km. Kullanımı çok keyif veren ve kolay bir motosiklet, evet yüksek süratlere çıkamıyor (100-110 km max/80 -90 seyir) ama gerek malzeme kalitesi olsun gerek bütün gözlerin üzerinde olması bir şekilde çok seveceksiniz. Hele hele tali yollarda seyahat ederken ve asfalt kalitesi iyi değilse keyfiniz daha da artacaktır. Çok sağlam bir motosiklet olduğunu söylemeliyim, zaten malzemeye yakından bakınca anlayacaksınız. Sesi de fena değil, saat gibi çalışıyor . Bir kaç kez bebekde ışıklarda durdurup eski bir motor olup olmadığını, modelin adını falan soranlar olmuştu, 125 cc olduğunu duyduklarında çok şaşırmışlardı (üzerinde cc yazmıyor), herhalde arka lastiğin genişliğindendir. Bu soranlar arasında otomobil sürücüleri ve yayalar olduğu kadar Ducati, bmw , harley kullanan motorlularda vardı. Her neyse şehir içinde gezmek, ara ara arkadaş grupları ile köy , kasaba , göl kenarı gibi yerlere gezintiler yapmayı seviyorsanız, tamiri , bakımı kolay, sağlam bir motor bakıyorsanız ve hız sizin için önemli değilse , sürekli motor ile ilgili soru ve iltifatlar sizi sıkmayacaksa , gittiğiniz heryerde motorunuzun fotoğrafını çekip paylaşmayı seviyorsanız Suzuki VanVan harika bir seçim diyebilirim.