Merhaba arkadaşlar,
2005 den beri scooter tarzı motorlar kullanımım sonrası hep hayalim olan HD Iron883 i geçen sene alabildim (2013 model).
1 senedir çok keyifle biniyorum, bu motoru isteyen herkese nasip olur binmek inşallah.
Yalnız bu kadar zamandır çok araştırdım, bırakın özellikle HD Iron hakkında genel olarak Harley Davidson motorlar ile ilgili çok az forumda başlıklar bulabildim. HD sahipleri forumlara girmeye yorum yazmaya üşenen kişilerden oluşuyor diye düşünmemek elde değil
Yine en çok sayfa/yorum motosiklet.net sitesinde, birçok bilgiyide buradan edindim.
Ne yazıkki burada da bu sayfa uzun zamandır hareketsiz kalmış, Iron883 ile ilgili o kadar sorum var ki buradan cevap verecek çıkar mı bilmiyorum
Birkaç sorumu aşağıda paylaşacağım umarım yardımcı olan çıkar;
1. Kışın çok kullanılmamasından kaynaklı akünün boşalması sorunu bende de oldu ne yazıkki. Ara kablo ile çalıştırabildim ve kullanmaya devam edebildim ama geçen gün yolda giderken birden hız ibresi çalışmamaya ve bir süre sonrada debriyaja bastığımda motor istop etmeye başladı. Bu tahmin ettiğim gibi akü boşalmasından kaynaklamıdır sizce ?
2. Motorumda orjinal egzoz bulunmakta. Ses daha önceki sayfalarda da yazdığı gibi videolara yansıyan ses kadar çarpıcı değil. Yine daha önceki sayfalarda V&H egzoz almak yerine egzoz'un susturucusunda ufak ayarlamalar yapılabileceğini yazmış bir arkadaş, nasıl bir ayardan bahsediliyor ve nerede yaptırabilirim bilgisi olan var mı ?
3. Maslak'da "custom unlimited moto x" isminde bir servisin olduğunu yazmış bir arkadaş internetten adresini bulamadım, paylaşabilecek olan var mı acaba ?
daha çok var sorum ama şimdilik bu kadar ile keseyim
şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim