önce Motormu Yoksa Insan Mi

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaşlar önce motormu yoksa insanmı? diye sormamın sebebi motoru seven kişilerin en başta insan sevgisi olması, lazım gibi geliyor bana...

Başka motor severleri kendinden aşağı görüp en iyi ben bilirim en iyi ben sürerim edalarıyla hor görmemeleri lazım.... Kendisi gibi diğer insanları tehlikeye atacak herhangi bir davranış içinde olmaması yaşamayı ve yaşatmayı sevmesi diye düşünüyorum.

Bunun için gerekli herşeyi (kurallara uymak, enbaşta kask takmak ve hoşgörülü olmak) yapalım.

Sevenlerimizi ve sevecek olanlarımızı lütfen üzmeyelim.
Evet motormu insan mı?:rendeer: :silent:

Son düzenleme:
tabiki insan motordan daha önemlidir, bunun sebebide önce kendimize verdiğimiz değer ve önemdir. Ayrıca normal bi insanın duyarlı olması gerekir dünyadaki herşeye önem vermesi hayatı, yaşamı önemsemesi, hafife alınmaması gerektiğini bilmesi gerekir. (kendini tehlikeye atmaması, bir anlık öfkeyle hayati tehlikeler, telafi edemeyeceği şekilde yanlışlar yapmaması gerekir) eğer insan bu söylenilenlerin aksini yapıyosa manic-depresif cizgilerinin normalden daha fazla inip çıktığını gösterir böyle bir insanında elinden geleni yapıp kendine 'DUR! BEN NAPIYORUM' demesi gerekir. Eğer kendini kontrol edemicek dereceyede gelmişse o insanın uygun bir sekilde tedavi olması şarttır! Hatasızda insan asla olmaz!

insan tabiki abicim... Motoru insan sahip oluo ama motor insana sahip olamıo...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sorunun amacı ve mantığını hala çözemedim

Ege kusura bakma kötü bi espiri olucak ama dayanamadım :) Çözücü getiriyimmi :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar motor da bir insandır.Çok da iyi bir arkadaşımızdır.

Aramızda bu nicki olan arkadaşımızı kastettim.

guzel bi soru kutluyorum isabetli tabii ki insan sunu aklımdan cıkarmıyorum ben insanları seven herseyi sever
once karsı tarafı seveceksin kın ve nefret olmuo sonra istersen motorunu sev istersen baska seyi ama merhamet ve hosgoru es gecilmesin lutfen

Forumdan Uzaklaştırıldı
25 ay sonra hortlayan bi topic:)
bu forumda benden bile eski.

guzel bi soru kutluyorum isabetli tabii ki insan sunu aklımdan cıkarmıyorum ben insanları seven herseyi sever
once karsı tarafı seveceksin kın ve nefret olmuo sonra istersen motorunu sev istersen baska seyi ama merhamet ve hosgoru es gecilmesin lutfen

tebrik ediyorum güzel bir konuyu hortlatmışsın arkadaşım:rendeer:
:)

abi ben insanları sevmiyoum :) dunyanın neresinde insan azsa orası daha güzel geliyo bana bide bu insanların birbirirlerine yaptıklarını ekosistemdeki baska bi canlı yapmışmıdır acaba son olarakda insanlıgımdan utandıran bazi yaratıklarla aynı sıfatı paylaşmak istemiyorum ben kendime baska bişiydicem dusunim bulunca buraya yazarım :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar