şu kadar param var şunu mu alayım bunu mu???

DKN

BÖYLE başlıklar açıp durmayın adres ybr demek istemiş

Ben karar veremedim siz verin,
Benim tarzım neyyy..
Benim tipim neyy..
bana şu mu iyi gider bu mu ?
Benim beynim neden yok, neden olanlardan dileniyorum..
Babam beni döver mi, onu nasıl ikna edeyim..

Bu liste uzar gider..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ateşşşşş :D:D:D

rpg7.gif

::shutup::::shutup::Forumda soru sormak yasaktır. Bilmeyenin konuşması da yasaktır. Soru sorulmayacaksa trol konu açmak da yasaktır. Eh konu açılmazsa o zaman kimse konuşmasın yasak hemşerim işte dağılın işinize gücünüze. Gidin herkesin motorundan bi tane alın deneye deneye öğrenin.

Foruma girmeyin demişsiniz resmen.. Hiçbir bilgisi yer almayan motosiklet hakkında bu alınır mı diye sormayacaklarsa ne yapmalılar? Bu forumda ne paylaşılır bunları bi yazarmısınız aydınlansın herkes lütfen.

Cebine paranı koymadan önce kafana hedefini koyacaksın.

-20 bin lira param var..
Eeee...?
-Ne alsam ki ? Karar veremedim de, benim tarzım nedir acaba..?
La olm bi git hadi yaaa... ( S ile )

Bir tarafta bu tarz konu acanlar,bir taraftada hay mk genemi boyle konu/iyyy ameleee diyenler,bir taraftada siz ananizdan motosikletlemi dogdunuz rahat birakin lan cocuklaricilar...
Ayyy bayilazağğaaammmm

Bu konuyu 104010(onbinkırkon) kere aç 104010 kere yine tutar,sayfalar dolusu da cevaplar verilir:queen:

::shutup::::shutup::Forumda soru sormak yasaktır. Bilmeyenin konuşması da yasaktır. Soru sorulmayacaksa trol konu açmak da yasaktır. Eh konu açılmazsa o zaman kimse konuşmasın yasak hemşerim işte dağılın işinize gücünüze. Gidin herkesin motorundan bi tane alın deneye deneye öğrenin.

Foruma girmeyin demişsiniz resmen.. Hiçbir bilgisi yer almayan motosiklet hakkında bu alınır mı diye sormayacaklarsa ne yapmalılar? Bu forumda ne paylaşılır bunları bi yazarmısınız aydınlansın herkes lütfen.

Beyni varsa aklında bikaç motor olur. O motorun kullanıcı konusuna girip o konuyu okur ve yorumları alır. Bayiye gidip test eder ve kararını verir.
Tabi ömründe 2 sayfa okumamış cahil beyinsiz insanlar bütün konuyu okumaz.
Gelir buraya mal gibi konu açar.
Sanki o bilgileri onun kafasına sokmanın başka bir yolu varmış gibi.
Kendi beyni yerine başkasının beyni ile karar verir.
Bu da aşağılanmasının haklı sebebidir

Beyni varsa aklında bikaç motor olur. O motorun kullanıcı konusuna girip o konuyu okur ve yorumları alır. Bayiye gidip test eder ve kararını verir.
Tabi ömründe 2 sayfa okumamış cahil beyinsiz insanlar bütün konuyu okumaz.
Gelir buraya mal gibi konu açar.
Sanki o bilgileri onun kafasına sokmanın başka bir yolu varmış gibi.
Kendi beyni yerine başkasının beyni ile karar verir.
Bu da aşağılanmasının haklı sebebidir

Bakın yeniden belirtiyoru anlşılmamış. "Hiçbir bilgisi olmayan motosiklet hakkında soru sorulmayacaksa" Diğer söylediklerinize katılıyorum ama bazı motosikletler hakkında gerçekten bilgi yok olanlarsa çelişkili veya yanlış. Piyasada çok az tutulan motosikletler hakkında bilgi kısıtlı. Gereksiz çok konu açılıyor bilgi kirliliği had safhada, araştırmak denen bişi yok bunu kabul ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar