Sabah sabah kaza yaptım

Hastanenin bahçesinden size tazecik bir kazami anlatayım; yataktan çıkalı daha 15 dk olmuş ve göbeğe yaklaşıyorum, hızım 50km civari göbek boştu ama bi anda araç gözüktü panik Firen yaptım. Yine düşmezdim ama motor dün ağır bakımdan çıktı ve disklere gelen temizle sütünden dolayı firenler harika tutuyordu. Sonuç düştüm işte. :) motor üzerime düştü ve kurtulamadım 10 metre motor üstte ben altta sürüklendik. Sonuç olarak bacak morardi, ayak bileğimdeki yuvarlak kemik artık yuvarlak değil biraz düzleşti. Tüm ekipmanlarim tamdı. Keşke botum da olsaydı. Daha 2 gün önce 1700 km lık yoldan gelmiştim. Ama şimdi 50 ile giderken düştüm. Kendinize dikkat edin yavaş gidin.

Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.
Hangi hastanede çalışıyordun?

Obs

Geçmiş olsun.Hocam göbekler çok tehlikeli herkes birbirinine bakıyor memlekette kimse ne yapacağını bilmiyor...

En azından artık düzde olsa kırılmamış bir kemiğin var şükret ve ekipmana önem ver. Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.
Hangi hastanede çalışıyordun?

Teşekkürler, hastanede çalışmıyorum, kaza sonrası muayene için gitmiştim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------

Çok geçmiş olsun.

Teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------

Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:25 ----------

Geçmiş olsun.Hocam göbekler çok tehlikeli herkes birbirinine bakıyor memlekette kimse ne yapacağını bilmiyor...

Teşekkürler, haklısınız hocam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------

En azından artık düzde olsa kırılmamış bir kemiğin var şükret ve ekipmana önem ver. Çok geçmiş olsun

Teşekkürler, sağolun.

Çok geçmiş olsun,
Ufuk çizgisine bakmayı unutma. başına gelebilecek telikeleri önceden hissetmeye çalış. Yola sadece bakma aynı zamanda yolu gör üstat ÇOK DİKKAT ET kendine Allah korusun aynısı tekar başına gelirse boşver motoru fırlat altından canından önemli değil :wiinkk:
Tekrar Allah Korusun yardımcın olsun Geçmiş olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun. Hastahane bahçesinde 50 km hız yapılmayacağını anlamışsındır inşallah.

Merhaba

Büyük geçmiş olsun .

Merhaba,
Teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:07 ----------

çok geçmiş olsun hocam.

Sağolun teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:09 ----------

Çok geçmiş olsun,
Ufuk çizgisine bakmayı unutma. başına gelebilecek telikeleri önceden hissetmeye çalış. Yola sadece bakma aynı zamanda yolu gör üstat ÇOK DİKKAT ET kendine Allah korusun aynısı tekar başına gelirse boşver motoru fırlat altından canından önemli değil :wiinkk:
Tekrar Allah Korusun yardımcın olsun Geçmiş olsun...

Çok sağolun, tavsiyeleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------

Geçmiş olsun. Hastahane bahçesinde 50 km hız yapılmayacağını anlamışsındır inşallah.

Hocam yanlışlık olmasın, benim anlatimimda bozukluk olabilir, kusura bakmayın. Olay trafikte oldu, muayene için hastaneye kaldirildim. Taburcu oldum ve bahçede sigara içerken konuyu açtım. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Anlatımınızda bozukluk yok ben yanlış anlamışım kusura bakmayın. Tekrar geçmiş olsun.

Anlatımınızda bozukluk yok ben yanlış anlamışım kusura bakmayın. Tekrar geçmiş olsun.

Estağfurullah efendim, tekeriniz düz bassın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------

kardeş tesadüf gördüm,çok geçmiş olsun.

Sağol adanalı abi teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:31 ----------

Çok çok geçmiş olsun.

Sağolun teşekkürler.

çok geçmiş olsun geçen haftada ben kaza yaptım, çatlak bir omuzla oturuyorum öyle bende

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar