HYOSUNG GT 250 R LÜTFEN ACİL YARDIM

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mantıksız demiştim atar yapmıştın. Ucuz yırtmışsın ama alan kişi ne sövüyodur şimdi.

Alan kisiyle hayla görüşüyoruz sorun yok orda motoruda yaptırdıgi gunun ertesi günü yolda giderken motoru eski sahibi görüp durdurmuş bu motoru ben galeriye satmistim ordanda ismail diye biri almisti dedi oda bu lafın ustune yumruk salladini soyledi motorun eski sahibine :) motorun ismi cikmiş zaten semtte

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yumruk gereksiz olmuş. Adam motorunu galeriye satmış galeride tavsiye istediği halde laf söz dinlemeyen sana. Burda arkadaşın illa birine yumruk atacaksa sana atmalıydı pek adaletli davranmamış:)İnşallah birdaha bu tip şeyler yaşanmaz.

Redmap simdi yumruğu ben sana aticam konuya tam hakim olmadan yazdigin cümleleri tartda yaz zihniyetsiz herif

Arkadaşım elindeki JAPON u verip sökülmüş oynanmış seceresi ve tabiyeti belli olmayan bir makinayı alma derim.
Fazla sürmez 1 ay sonra CBF i ararsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Redmap simdi yumruğu ben sana aticam konuya tam hakim olmadan yazdigin cümleleri tartda yaz zihniyetsiz herif

Gayet tartarak yazdım. Arkadaşının o masrafa girmesinin birinci sebebi kendi cahilliği ikinci sebebi senin sazanlığın.Galeriye motor satan adamın bir suçu yok yumruk atması terbiyesizlik olmuş.Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar