[MT İstanbul] 19-20. Ağustos Kemerburgaz ormanları Ağaçlı mevkiinde kamp....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese merhaba,
Cumartesi gunu onceden verilmis bir sozum oldugundan cadir organizasyonuna eslik edemeyecegimden dolayi uzuldum, telafisini pazar gunu yapmak istiyorum. Pazar gunu saat kacta orda olmam gerektigini soylerseniz, sevinirim. Sinanoba-Buyukcekmece'den gelecegim.
Sevgiler,
Tugkan...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir de metehancım su arıza tayfasını toplamışsın kelimesine nacizane ben tutuldum.geyiklerin efendisi olmana veriyorum.şaka yapıyorsundur yok yok kesin şaka yapıyorsundur

son durum arkadaslar. Cumartesi günü ben engin va bir kaç arkadaş bölgeye sabahtan gidip çadırları kurup. Öğlenden sonra gelecek arkadasların karşılanması toplanma yerinden kamp yerine getirilmesi konusunda 17.30 a kadar kamp yeriyle toplanma yeri arasında bulunacağız.

acil tel

karakartalmir(engin):0537 679 29 70

ayrıca isteyen herkes cumartesi sabah 11 00 dan pazar aksamı 16:00 a kadar bize katılabilir

evet dostlar yarın kamp ateşi etrafında görüşmek üzere diyelim artık.......

tamer ;buluşma noktaları ve yiyecek içecek ve ihtiyaçlar için istersen son bi kez tekrarlayalım nedersin.
bir deste kağıt getirmeyi de unutmayın.....
göl balıkçılığından anlayan bir arkadaş varsa nasıl bir yem alalım yanımıza yav....

herşey gönlünüzce olsun doslar.....

:salut: arkadaşlar benim cumartesiye nöbetim çıktıı:salut: pazar sabahtanda öğleye kadar görevim var gelemiyoruuuuummm:pr: :pr: :pr: :salut: :salut: :salut:

:salut: arkadaşlar benim cumartesiye nöbetim çıktıı:salut: pazar sabahtanda öğleye kadar görevim var gelemiyoruuuuummm:pr: :pr: :pr: :salut: :salut: :salut:

başka sefere inşallah ...
görüşmek üzere..............................

artçımda problem çıktı,Ben geliyorum Levent civarında montajda olucamİşim Saat 16:00 gibi biter,
Artçı olmak istiyen varsa telefonum 0532 620 55 30
Çadırım var

evet dostlar yarın kamp ateşi etrafında görüşmek üzere diyelim artık.......

tamer ;buluşma noktaları ve yiyecek içecek ve ihtiyaçlar için istersen son bi kez tekrarlayalım nedersin.
bir deste kağıt getirmeyi de unutmayın.....
göl balıkçılığından anlayan bir arkadaş varsa nasıl bir yem alalım yanımıza yav....

herşey gönlünüzce olsun doslar.....

Zafer- Tamer sizlerle birlikte sohbet ortamında olmak çok istiyorum ama işlerin yoğunluğu Cuma akşamı buluşmasını bile erteletti. Zafer göl balığı tutmak için canlı solucan bul iğneye bir ucundan tuttur, iğneye dola diğer ucunu da tuttur ve hayvan canlı kalsın, göle at. Su sazlık ve otluk ise şamandıra kullanın sazlık diplerine doğru atın oltaları. Bildiğimiz haşlanmış mısırın iri tanelerini iğne başına 2 adet ve iğne ucu gözükmeyecek şekilde dip oltası olarak at ve misinanın boşluğunu çok hafif al, çubuk üstü tuttur zil ile sabitle bekle. Ayrıca fırından alınmış sıcak ekmeğin içini hamur gibi elinde sıkarak yoğur, arada bir tükrük ile takviyele sakın su katma. sonra iğneler gözükmeyecek ve balığın yutacağı yani zeytin büyüklüğünde toplar halinde sıkıştırarak hamuru tak ve salla. Turna varsa sinek olta ile küçük gümüş falan yakala sırtından balığı ölürmeden küçük çapariye tak ve salla. Kaşık at çek yapabilirisiniz. 4 numara mebss de olabilir. Fazla uzatmayayım örnekler çok. Size iyi eğlenceler kendinize iyi bakın akşam çadır kapı fermuarlarını kesinlikle açık bırakmayın hemen böcekler dalar içeri (tecrübe ile sabittir) sivrisinek kov, ilaç alın sürün kol ve bacaklara sonra haberiniz bile olmaz sivrilerden. Hoşçakalın

Zafer- Tamer sizlerle birlikte sohbet ortamında olmak çok istiyorum ama işlerin yoğunluğu Cuma akşamı buluşmasını bile erteletti. Zafer göl balığı tutmak için canlı solucan bul iğneye bir ucundan tuttur, iğneye dola diğer ucunu da tuttur ve hayvan canlı kalsın, göle at. Su sazlık ve otluk ise şamandıra kullanın sazlık diplerine doğru atın oltaları. Bildiğimiz haşlanmış mısırın iri tanelerini iğne başına 2 adet ve iğne ucu gözükmeyecek şekilde dip oltası olarak at ve misinanın boşluğunu çok hafif al, çubuk üstü tuttur zil ile sabitle bekle. Ayrıca fırından alınmış sıcak ekmeğin içini hamur gibi elinde sıkarak yoğur, arada bir tükrük ile takviyele sakın su katma. sonra iğneler gözükmeyecek ve balığın yutacağı yani zeytin büyüklüğünde toplar halinde sıkıştırarak hamuru tak ve salla. Turna varsa sinek olta ile küçük gümüş falan yakala sırtından balığı ölürmeden küçük çapariye tak ve salla. Kaşık at çek yapabilirisiniz. 4 numara mebss de olabilir. Fazla uzatmayayım örnekler çok. Size iyi eğlenceler kendinize iyi bakın akşam çadır kapı fermuarlarını kesinlikle açık bırakmayın hemen böcekler dalar içeri (tecrübe ile sabittir) sivrisinek kov, ilaç alın sürün kol ve bacaklara sonra haberiniz bile olmaz sivrilerden. Hoşçakalın

Evet aynen böyle teşekkürler inşallah başaka bir zaman

Arkadaşlar 2 saat sonra biz bölgeye gideceyiz gelecek arkadaslar için yer ayarlamaları yapıp. daha sonra sizi hasdal otobüs durağında 16.30 dan itibaren beklıyor olacağım. 17.30 dada ordan hareket edip toplu olarak kamp bölgesine hareket edeceğiz.

Son düzenleme:
teşekkürler

eyvallah abim teşekkürler...inşallah dediklerin harfiyen uygulanacak...birdahaki sefere birlikte olmak dileği ile..kendine iyi bak abim.saygı ve selamlarımla.:rendeer:

eyvallah abim teşekkürler...inşallah dediklerin harfiyen uygulanacak...birdahaki sefere birlikte olmak dileği ile..kendine iyi bak abim.saygı ve selamlarımla.:rendeer:

İnşallah gününüz iyi geçer balık yakalaymazsanız ben yandım valla taktikler boş çıkmaz inşallah. Haftaya pazar a çatalca da balık partisi var ayarlayayım pazartesi yazarız tüm arkadaşlar davetlidir. selamlar

bugün geceyi kamp ateşinin etrafınsda geçirecek olan arkadaşlara imreniyorum ama işlerim nedeniyle aranızda olamıyorum hepinize iyi eğlenceler,balık tutma işindende iyi anlardım sizi aç bırakmazdım ama kısmet değilmiş

Ben ve oğlum katılacağız

17:30 dan sonra güzergah üzerinde bekleyeceğim,olmassa ağaçlıda arardururuz sizi :)

Kamp yerine yerleştik mükemmel bir yer bize özel bir göl
şahane bir hava mükemmel arkadaslar . Kamp eteşi sanırım yakmıslardır
ben tekrar geldim işlerim var dükkanda geri dönecem bana katılacak arkadaslar varsa beklerim. saat 23.00 da kamp yerine hareket edecem

saygılar

akalteke

dostlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler. Akalteke tamer dostum ne yapsak hakkın ödenmez herşey çok mükemmeldi,kamp alanı ise bir başka,bize özel göl bile ayarlamışsın be tamer, sen bu işi biliyon arkadaş.
bir kamp olayı ancak bu kadar harika olurdu herşey ve herkes çok güzeldi.

mehmet aksu abim verdiğin taktikleri uygulayacak zaman bile bulamadık,muhabbetten vakit nasıl aktı bilmiyoz valla. hele gece aramıza katılan desparados arkadaşımızın kamp ateşinin kıyısında bizleri kırmayıp söylediği parçalar.. nediyim olay budur işte.hele kayınço Engin senin adınıda deyiştiriyorum kardeşim bundan gayri senin namıdiyar adın (yokyok engin) olsun kamp olayına ait ne varsa buldun buluşturdun be kardeşim,bizi hiç bir konuda darda komadın. senin gidecegin bütün gezilere ben artık sadece motoruma binip gelecem kardeş..
savaş dostum hele senin ,açım açım arkadaş türküsüyle yaptığın mangal olayın(mangal dansı) varya laf bile bulamıyom arkadaş.....
herkes ve herşey harikaydı.inşallah en kısa zamanda tekrarında yine buluşalım..

BU ARADA HEPİNİZİN KANDİLİ MUBAREK OLSUN ARKADAŞLAR.........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar