R25 ler bitti mi?

Merhaba beyler daha once r25 alicagimi belirtmiştim bugün

Gebzede tuna otomotiv gittik r25 sormaya
Kalmamış hicbitane yenileri şubatta gelecekmiş gri olanına sıra yazdırdim

Ataşehir deki bayidede yok dedi bana adam doğru mu gerçekten 7 8 ay sonra mı gelicekler

Hocam İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum. İş çıkışı biraz gezip eve giderken trafikte en çok R25 görüyorum. Sanırım peynir ekmek gibi satıldı

Zaten ehliyet garaj ve ekipman yoktu ben bu arada onları hallederiz hayırlısı olsun dedim Allaha ve oluyor galiba

Buradan anlaşılıyor ki ne kadar şekilci bir milletmişiz :) Adamlar tasarımı güzel bi alet yaptılar parayı cukkaladılar. R25 alanların %90 ı şekli için alıyor bu bir gerçek. Sorsan çoğu kaç beygir olduğunu üstündeki lastikleri bilmez :)

Google yamaha yetkili bayiler yaz hacım. Tek tek ara abi elinizde varmi de. Belki yakiñ illerde bulursun ostte kalmadiysa

Buradan anlaşılıyor ki ne kadar şekilci bir milletmişiz :) Adamlar tasarımı güzel bi alet yaptılar parayı cukkaladılar. R25 alanların %90 ı şekli için alıyor bu bir gerçek. Sorsan çoğu kaç beygir olduğunu üstündeki lastikleri bilmez :)

Ben r25 in şekilden çok beygir gücü ve silindir sayısı için bukadar satıldığını düşünüyorum. Onun haricinde şekil olarak diğer 250 cc lerden bence çokta dağlar fark yok.

Sırf şekil için satılan motosiklet bence r25 değil r125 tir. Hakikaten güzel görünümlü fakat hakkının belki 2 katı paraya satılan bir motosiklet.

Ben r25 in şekilden çok beygir gücü ve silindir sayısı için bukadar satıldığını düşünüyorum. Onun haricinde şekil olarak diğer 250 cc lerden bence çokta dağlar fark yok.

Sırf şekil için satılan motosiklet bence r25 değil r125 tir. Hakikaten güzel görünümlü fakat hakkının belki 2 katı paraya satılan bir motosiklet.

O kadar vloggerlar söyledi, forumda söylendi R25 başlangıç motoru değil çok güçlü diye. Her gün kaza haberleri duyduk, yan yatıran çamura batıran bir dünya insan. Sahibinden bunlarla kaynıyor zaten. Hala gidip de başlangıç motoru olarka R25 alıyorlarsa bence bu sırf şekil içindir.

Şekline ben de hastayım almayı bile düşündüm ama vazgeçtim sonra ne kadar güçlü bir alet olduğunu görünce. İsteyen istediğini alsın almayın demiyorum. Benim teorim R25 in bu kadar tercih edilmesinin ilk önceliği şekilcilik.

O kadar vloggerlar söyledi, forumda söylendi R25 başlangıç motoru değil çok güçlü diye. Her gün kaza haberleri duyduk, yan yatıran çamura batıran bir dünya insan. Sahibinden bunlarla kaynıyor zaten. Hala gidip de başlangıç motoru olarka R25 alıyorlarsa bence bu sırf şekil içindir.

Şekline ben de hastayım almayı bile düşündüm ama vazgeçtim sonra ne kadar güçlü bir alet olduğunu görünce. İsteyen istediğini alsın almayın demiyorum. Benim teorim R25 in bu kadar tercih edilmesinin ilk önceliği şekilcilik.

Vloggerler söyledi fakat zaten o motoru gücü için alacak adam onun lafını niye dinlesinki tam tersine güçlü dedikçe adamın daha çok alası gelir :mrgreen:
Fikrinize saygım var. Ben farklı düşünüyorum bu konuda .

Bütün marmara bölgesindeki bayileri aradım.Ellerinde kırmızı beyaz rengi vardı.Tam iki ay siraya isim yazdırma,kapora verme seremonilerinden sonra mavi gri rengine sahip oldum.Mat gri rengi için bayilerin %80 i hiç boşuna bekleme 3-4 aya zor alırsın dediler.Velhasıl bu motora 0 sahip olmak için 2 ay beklemek caiz

Artık r25 ten sıkıldım gına geldi be hacım Kızılay dağatmış gibi heryer r25.

İlk basta belli bir sayıda giriş yaptı ülkemize fakat sanıyorum ki bu denli satılacağını öngöremediler ve planlarını uzun bir sürece göre yaptılar. Daha sonra çok çok kısa bir süre içerisinde tükenince ve siparişler de ardı ardına gelince yanayakıla r25 getirtmeye çalıştılar planlarını öne çekmeye uğraştılar ama büyük firmalarda bu işler öyle olmuyor en azından yurtdışında ile iş yapılıyorsa böyle, tadımlık tadımlık getiriyor ve piyasaya sürüyorlar hem piyasayı canlı tutmak istiyorlar hem de planlarına sadık kalıp toplu getirince ödenen miktarın azaltmadan olabildiğince arttırmak istiyorlar. benim naçizane fikrim budur. saygılar sevgiler.

Yamaha İstanbul'a gittim bugün var demişlerdi. İsterseniz arayıp irtibata geçin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Artık r25 ten sıkıldım gına geldi be hacım Kızılay dağatmış gibi heryer r25.

Bi pulsar bi r25. Belediye dağıtmış gibi maalesef

3 japon var, hangisini aldığın farketmez ki. Hepsi belediye misali. 250cc ile artistliğiniz kime :)

Görende sanacak italyadayız, her yer motosiklet.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:53 ----------

Bu arada r125, şekil olarak r25'e 3 takar, r25 yolunmuş horoz gibi.

R25, ninja300... bu motosikletler ile gayet güzel başlanılabilir düşüncesindeyim. Zaten başlangıç motoru bunlar. Evet çok güzel motosikletler (özellikle Yamaha) ama böyle efsaneleştirmeye, "öldürür adamı, dul bırakır" demeye gerek yok bence. Asıl efsane olan mt07, neredeyse her hafta bir kazalısını görüyorum.

ee tüm dünyada geri toplamıyolar mı bunları ? Türkiye'dekiler sağlam mı gelmiş ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar