- Konu Yazar
Selamin aleykum yaklasik 20 gun once salcano attack 150 cc motor aldim sifir cumartesi aksami kapimin önunden 2 tane celik halat baglanmasina ragmen calindi polis ws karakol falan kisimlarini geciyorum. Kendi çabalarimla tam bir dedektif gibi ugrasarak O kamera senin bu kamera benim her yere bakmaya basladim. Ve calanlarin 15 yaslarinda 4 kisi oldugunu tespit ettim kendi çabalarimla motorsikletimi 2 gunde buldum ama buldugumda O sifir motorsikletimin yerinde yeller esiyodu on amortisorleri egmisler on farini kirmislar kopmle gidon yamulmus belliki defalarca dusmusler digital km saatini sokmusler aynalar kirilmis benzin deposunun kapagini kirmislar bayrami bana zehir ettiler tam anlamiyla sizden istedigim yardim sa söle bilgi amacli ben motorsikletiin orjinal parcalarini bulamazsam acaba farini ybr fari ön amartisorlerini ybr kilometre saatinj ybr yani kisacasi motorumun ön aksamini yamaha ybr yapabilirmiyim sizce parcalari takabilirlermi uyarmi tessekkur ederim herkese hayirli bayramlar.