5000 liraya alınabilecek 150 cc üstü motor tavsiyedi

Merhaba arkadaşlar Honda cbf 150 benim için bitmiştir satıyorum max 5000 tl civarı 150 cc üstü motor öneriniz varmıdır acaba 2.el alıcam

Motosikleti
600RR
cbf neden bitti piyasayda zibilyon tane var :cherry:

cbf neden bitti piyasayda zibilyon tane var :cherry:

800 km yol yaptım çıkmadan yağımı değiştirdim döndüm geldim yağı değişeyim dedim tapayı açtım yağ yok abartmıyorum 2damla çıkmadı iyimi motor yanmamış tmm bunlar yağ yakıyor biliyoruz bukadarda olmazki taş gibi motor lafım yok şükür bikere yolda bırakmadı soğudum açıkçası

F54

1 lt yag koy devam et
Motor değiştirdim durup dururken 1000 tl masraf yaptim
Sigorta alim satim git gel 1000 lira

1 lt yag koy devam et
Motor değiştirdim durup dururken 1000 tl masraf yaptim
Sigorta alim satim git gel 1000 lira

Satmadığın motora sgorta yapmıyormusun madem yaptın satın 12 ay sgorta süresinin 3 veya 5 ay kulandın geri kalan ayların parasını sgorta yaptırdığın acenteye noter satış belgesini veriyor sgortada kalan ayların iadesini alıyorsun alım satımda gidebilicek masraf 120 tl dir gardaşım

Arkadaşın yağ konusu cbf 150 yağ yakar ama çoğu kulanı 80 90 geçmeden ve fazla devirli kulanmasan eksiltme çok az eksiliyor deniyor ama devirli kulanım 100 110 120 zorlarsan yağ mağ kalmaz dua et kitlenmemiş motor ve kulanıcılar stabil her 1000 km rede bir yağ kontürolu yapıyor eksilen yerine takviye ediyorlar :bounce:

800 km yol yaptım çıkmadan yağımı değiştirdim döndüm geldim yağı değişeyim dedim tapayı açtım yağ yok abartmıyorum 2damla çıkmadı iyimi motor yanmamış tmm bunlar yağ yakıyor biliyoruz bukadarda olmazki taş gibi motor lafım yok şükür bikere yolda bırakmadı soğudum açıkçası

Honda yağmı yakarmış ya Allah Allah,Çinliler bile. Yakmiyor

Birazdan bütün cbf 150cc kulanıcıları tarafından naletlenip taşlanma gazabına uğraman kaçınılmaz olucak :p

F54

Satmadığın motora sgorta yapmıyormusun madem yaptın satın 12 ay sgorta süresinin 3 veya 5 ay kulandın geri kalan ayların parasını sgorta yaptırdığın acenteye noter satış belgesini veriyor sgortada kalan ayların iadesini alıyorsun alım satımda gidebilicek masraf 120 tl dir gardaşım

Arkadaşın yağ konusu cbf 150 yağ yakar ama çoğu kulanı 80 90 geçmeden ve fazla devirli kulanmasan eksiltme çok az eksiliyor deniyor ama devirli kulanım 100 110 120 zorlarsan yağ mağ kalmaz dua et kitlenmemiş motor ve kulanıcılar stabil her 1000 km rede bir yağ kontürolu yapıyor eksilen yerine takviye ediyorlar :bounce:

Sattigim motorun sigortasi devam ediyordu
Yani durduk yere 385 tl ye yeni sigorta yaptim
118 tl satiş
2 gun işimi gücümü biraktim
Yani ilk defa motor alip satmiyorun neyin ne oldugunu biliyorum
Fakat cebimden boşu boşuna cikan para bu
Yani kullandigin motor u satip gidip daha büyüğünü alamiyorsan alim/satim boşuna masraf

Sattigim motorun sigortasi devam ediyordu
Yani durduk yere 385 tl ye yeni sigorta yaptim
118 tl satiş
2 gun işimi gücümü biraktim
Yani ilk defa motor alip satmiyorun neyin ne oldugunu biliyorum
Fakat cebimden boşu boşuna cikan para bu
Yani kullandigin motor u satip gidip daha büyüğünü alamiyorsan alim/satim boşuna masraf

Abi ben de 2.el bi motor alicam ama aldigimda noter parasini benmi oducem ,ustume aliralmaz yola cikabilirmiyim motorun sigorta isi ne oluyor o zaman da ?? Tskler

F54

Abi ben de 2.el bi motor alicam ama aldigimda noter parasini benmi oducem ,ustume aliralmaz yola cikabilirmiyim motorun sigorta isi ne oluyor o zaman da ?? Tskler

Evet arac i alan parayi öder
Eski sahibinin yaptirdigi sigorta satıştan sonra 15 devam eder

benim motorun sigortası yok

şimdi sigortasız satış yapamazsın diyenler olacak
onlara inat gittim notere sordum kadın dediki sigortası yoksa satılabilir
ancak muayne olmayınca satış yapılamıyor

en kötü alıcı ile konuşuruz sigorta yaptırır 1 gün sonra iptal ettiririm sorun yok onlarda

3500'e balansörlü Cg 150 alırsın 1000 liraya 210cc'ye modifiye edersin 5000 liraya 150cc üstü motor olur.

Adam motor tavsiyesi istemiş bir kişi tavsiye vermiş.

Ben de takip mahiyetinde dahil olacağım konuya.

Bir de 2006 2007 250 lik cruiserlar var o paraya, bence bulaşma onlara.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar