ertoros son durum nedir? ben de almayı düşünüyorum bu motordan, sorun çıkaran parça v.s. oldu mu?
Selamun Aleyküm ben de de klx 150 l var iki aydır aranıza yeni katıldım bir kaç sorum olucak hem konu canlansın hem de biraz bilgi sahibi olayım Siz değerli forum üyeleri vesilesiyle
1) boy 177 cm kilo 95 motor sabit hız 95 2350 km de normal mi bana az gibi geldi
2) motora kit taktırmak istiyorum 170 lik nebayda 500 liraya felan set var dişli modifikası yapmadan arazide serileşir mi
3) kiti taktırdığımda motorun ömrü kısalır mı ve en önemlisi yakıtta fahiş bir artış olur mu
Teşekkürler....
Yakıtta önemli birşey beklemem,fakat motosiklet açılmış olacak,satışta kıl olanlar almaz, iyi düşün.Selamun Aleyküm ben de de klx 150 l var iki aydır aranıza yeni katıldım bir kaç sorum olucak hem konu canlansın hem de biraz bilgi sahibi olayım Siz değerli forum üyeleri vesilesiyle
1) boy 177 cm kilo 95 motor sabit hız 95 2350 km de normal mi bana az gibi geldi
2) motora kit taktırmak istiyorum 170 lik nebayda 500 liraya felan set var dişli modifikası yapmadan arazide serileşir mi
3) kiti taktırdığımda motorun ömrü kısalır mı ve en önemlisi yakıtta fahiş bir artış olur mu
Teşekkürler....
Yanlışınız olmasın, yada dişli değişimi. 95kmhız çok az.115-120 görmeli, tabii 95kmhz. tavsiyemdir sonrası sana, motora ve yakıta eziyettir.Hoşbulduk son hız 95 yapıyo dedim
motor da 2350 km de demek istedim
Bulabilirsem ön dişiliyi bi dişli küçültcem bi de öle denecem 3. vides 80 4. vides 95 fazla yok