Hangi motoru alayım?

Selam arkadaşlar. ABS si çalışmadığından dolayı Fazer6 mı sattım. 2 silindirli ve ABS li motor alacağım. Ancak karar veremedim.
-Honda NC 700 S
-Honda NC 750 S
-Kawasaki ER6F
-Kawasaki ER6N
-Yamaha MT-07

Bunlar arasında kaldım. Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Er6f
s8.gif

Ben Honda NC 750 olanı sevdim 2-3 kişide var o motorda hem manüel hemde scooter tarzı otomatik vites var.
nasıl arabada direksiyon arkasında 2 mandalla vites arttırma azalma oluyor.

Yokuş rampa da vitesi kontrolü ele almak (manüel) normal zamanda otomatik ile vites debriyaj uğraşmadan keyifle kullanabilir 32-33.000 tl

NC 750 efsane olma yolunda emin adimlarla ilerleyen bir motor..

Mt07 zaten efsane olmus bir alet, kawa isi tr de birkackez dusunmek lazim..

NC 750 efsane olma yolunda emin adimlarla ilerleyen bir motor..

Mt07 zaten efsane olmus bir alet, kawa isi tr de birkackez dusunmek lazim..

NC serisini zerre kadar sevmesem de efsane olduğunu bende düşünüyorum. Yüksek cc olmasının verdiği rahatlık ve sunduğu makul güce rağmen çok düşük maliyetlerle işletilebilme ve sürüş kolaylığı motosiklet sektöründe ciddi yer edindi. Rakiplerinde de ciddi düşüş yarattı satış rakamları anlamında. Üstüne birde DCT çıkınca eşsiz bir alternatif konumuna geldi. Sürücüyü korkutmuyor, tepkilere makul cevaplar veriyor ve en önemlisi sınırlarını kullanıcıya hissettiriyor. Ancak MT-07 konusunda ben efsane kelimesini kullanamayacağım. Maalesef sahip olduğu potansiyeli yansıtacak donanıma sahip değil bana göre. En büyük artısı fiyatının makul olması ve yüksek cc hissiyatını sürücüye yansıtması ancak ben çok tehlikeli bir motor olduğunu düşünüyorum bir çok kullanıcı için.

İzlediğim videolar NC 750 S daha çok düşündürmeye başladı. Ama DCT siz olanı. DCT virajlarda yavaşlamada sorun yaratıyormuş. Ayrıca benzin deposu yerine kask v.b şeyler konulabilmesi arka çanta almadan kullanabilmeyi sağlıyor. Daha 1 ayım var tam karar veremedim bakalım hayırlısı.

Elma ile armutları kıyaslıyorsun gibi. Sattığın Fazer 6 sport touring. Almayı düşündüğün makinelerden sadece Er-6f sport touring makine, diğerleri naked/roadster. Eğer tercihin yine sport touring makinje ise, tek seçeneğin var Er-6f.

Nc 750 az yaksın diyorsan tek geçilir ama ben yine de üstüne koy ybr al diyeceğim :pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar