Arkadaşlar vallaha billaha mümkün olduğunca şerit ortasında durup üzerimde full korumayla araba gibi bekliyorum ve ağustos ortasında neredeyse buharlaşacağım,kurallara uymam lazım diyorum aralardan geçmiyim diyorum ama sonunda sucuk gibi terliyorum şeytan dürtüyor ve geçebildiğim kadar aralara giriyorum,arkadaşlar her ne kadar uğraşsakta çabalasakta bazen olmuyor çünkü ülkemizde trafik ne kadar düzgünki bizim düzgün ve kurallara uygun durabilme imkanımız olsun,kimse kurallara uymuyor 2 şeritlik yola 3 hatta olabilirse 4 araba girmeye çalışıyor,sen kurallara uyacam diye ortalıkta heba oluyorsun,yok arkadaşlar olmuyor ve bu gidişle olmayacak,ülkemizde kurallara uymak bile hata olarak karşılanıyor,normal yolumda orta şeritte yavaş yavaş gidiyorum adam arkamdan gelip kıçıma giriyor korna falan,tamam diyorum sağa geçiyorum hooop gene arkamda dibimde neredeyse değdirecek,milletimizin inanılmaz bir önyargısı var motorcuya karşı(serseri,hız tutkunu,manyak,psikopat,deli,artist,vb.)bende race motor kullanıyorum hemde gerçekten adam gibi kullanıyorum,ani hareketler yapmam,gereksiz yere hız yapmam,ani şerit değiştirmem,mümkün olduğunca şeridimde kalıp aralara girmemeye çalışırım fakat istanbul trafiği seni kötü yola itiyor neredeyse hayatta kalabilmek için diğer hatalı sürücülere uymak zorunluluğu ortaya çıkıyor,bence ülkemizde motor kullanmak motogp'de yarışmaktan daha zor ve her motorcunun harcı değil,heralde yurtdışından motorcu biri gelse bizim trafikte sağlam kalmaz diye düşünüyorum ve hepimizi tebrik ediyorumki motor kullanacak kadar cesaretliyiz hele hele ülkemizin trafiğinde kullanacak kadarda deliyiz,yaptığımız bence büyük takdir ve kabiliyet ister,hepiniz sağlıcakla kalın kazasız-belasız günler diliyorum...