r25 motosıkletime egzoz alacagım

R25 model motosıkletıme egzoz alacagım fakat polıslerle basım nasıl belaya gırer cok karşırlarmı ? cezası nedır bır kere uyarırsa dırek cıkarırım sorun degıl men etmesın :D

Karşılaştığın polise göre değişir. Egzoz durumu polisin insiyatifine kalıyor.

Çorum İl Temsilcisi
Susturucuyu yanında gezdirirsin hocam. Yine de insiyatif meselesi.

susturucusu olduktan sonra sıkıntı çıkaracağını sanmam, çünkü pek fark edilmez; ee o zaman da orijinal egzostan bi farkı kalmıyor.

Apaçilere mimlenmiş olan akrapovic, borla, remus gibi eksozlar alırsan susturucu olsa bile ceza yeme ihtimalin yüksek. Mivv, leovince vs eksozların homologed belgeli ve susturuculu olanını alırsan ceza yemezsin. Ama yinede herşey polise bağlı.

R25 model motosıkletıme egzoz alacagım fakat polıslerle basım nasıl belaya gırer cok karşırlarmı ? cezası nedır bır kere uyarırsa dırek cıkarırım sorun degıl men etmesın :D

Bana denk gelirsen pek karışmam :)
Polislerden de motorcu olanlar, grubu takip edenler yok mu sanıyosunuz :)

Hocam çok merak ettiğim bi olay var ehliyette gözlük yazıyor ama lens takıyorum kafaya koydu ceza yazacak bundan ceza yazabilir mi?

Valla adamına göre değişir o dediğin. Trafik polisleri arasında kendi eşine bile ceza yazan vardı İzmir de haberlere konu olmuştu. Ama her polis bir değil genelde apaçi gibi olmayanlar hariç düzgün motorcuları görmezden geliriz :)

eksoz ses çıkarmasa bile polis eksozun değiştiğini farkederse teknik detayla oynamaktan gene ceza kitler. polis ceza kesmek istedikten sonra kaçarın yok. en güzeli durmamak. eskiden mütaasıp şekilde durup evraklarımı teslim ederdim. artık durmuyorum yakalayabilen aslın motoru.

eksoz ses çıkarmasa bile polis eksozun değiştiğini farkederse teknik detayla oynamaktan gene ceza kitler. polis ceza kesmek istedikten sonra kaçarın yok. en güzeli durmamak. eskiden mütaasıp şekilde durup evraklarımı teslim ederdim. artık durmuyorum yakalayabilen aslın motoru.

Apaçi stayla :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar