yol arkadaşı aranıyor 01.07.2016 istanbul-yalova- gemlik-bursa-balıkesir-manisa-izmir

merhabalar 01 Temmuz 2016 cuma öğleyin- öğleden sonra İstanbuldan Nazilliye seyahat edeceğim. bu gunde bu güzergahlardan gitmeyi düşünüyorum. duruma göre güzergahta değişiklik yapılabilir.motosikletim KTM Duke 200 abs daha önceki senelerde mondial x-treme 250 süpermoto motosikletle gittim memleketime. bu sene arkadaş bulamadım henüz umarım konu açmakta geç kalmamısımdır.

seyahatte her türlü konuda uyum sağlarım. genelde 90-120 km/sa hızla gidiorum. daha yavaş gidecek olanlara uyum sağlayabilirim, daha hızlı olanlara

bu güzergahlara arası seyahat edecek arkadaş varsa özel mesaj bırakabilirler

merhabalar 01 Temmuz 2016 cuma öğleyin- öğleden sonra İstanbuldan Nazilliye seyahat edeceğim. bu gunde bu güzergahlardan gitmeyi düşünüyorum. duruma göre güzergahta değişiklik yapılabilir.motosikletim KTM Duke 200 abs daha önceki senelerde mondial x-treme 250 süpermoto motosikletle gittim memleketime. bu sene arkadaş bulamadım henüz umarım konu açmakta geç kalmamısımdır.

seyahatte her türlü konuda uyum sağlarım. genelde 90-120 km/sa hızla gidiorum. daha yavaş gidecek olanlara uyum sağlayabilirim, daha hızlı olanlara

bu güzergahlara arası seyahat edecek arkadaş varsa özel mesaj bırakabilirler

Yahu ailem denizlide ben istanbuldayım. Yemin ederim gelirdim senle ama en geç pazartesi günü dönmek zorunda kalacağım. Aslında bana feci uyardı...

bende günlük bayram tatili için gidiyorum hocam, ayar çekersen haber et :)

Bende konya mersin konya turu için yol arkadaşı arıyorum ama bulamadım. Tek tabanca devam.

svgblg ye sor bakalım belki fikrini değiştirir gelir bayram da :mrgreen: geldiğinde haberleşelim :)

Yarın sabah da ben İstanbul-Dikili yapacağım. Aynı gün olsa iyi olurmuş.

İyi yolculuklar, yollar çok kalabalık, dikkatli olun.

hemşerime bak hele:) ben de bozdoğana geçeceğim nazilliden sonra. ama ben bugün hazırlanamam.

yarın uyar bana dersen ben gelirim seninle

5 dakka daha sabredecek halim kalmadı İstanbulda biran önce uzayayım diyorum. osmangazi köprüsü açıldı nasıl olsa, fazla geceye kalmadan ulaşırım umarım.

Hayırlı yolculuklar goca Nazillili hemşerim =) Ben de yarın Kuşadası'na gidiyorum nasipse.

Noluyo len bende sultanhisarlıyım :) gidin gidin covırın enikleri biz huda çalışıgoyalım :/
Bende 15 temmuz gidip 24 temmuz döncem. Burda bulunsun tekrar gidecek olan olursa.

Noluyo len bende sultanhisarlıyım :) gidin gidin covırın enikleri biz huda çalışıgoyalım :/
Bende 15 temmuz gidip 24 temmuz döncem. Burda bulunsun tekrar gidecek olan olursa.

ee biz çalışıpdurukende siz gidikgidesiniz galan. buda benden essa şivesi olsun, :)

bu arada 10 temmuz da geri dönücem. nazilli, aydın, izmir, manisa bursa, güzergahı veya nazilli beydağ, ödemiş, bozdağ, salihli, akhisar, balıkesir, bursa , ist güzergahını kullanıcam.Farklı tercihlerde de bulunabilirim. uyan olursa dönüş için yazabilir şimdiden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar