Bajaj Pulsar 200 rs i Kawasaki ninja H2R ye benzetme

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biri adriana lima öteki, gülşen :D yapmayın komik olmayın elinizdeki motorun karakteri daha bi düşüyor.

sen ne sürüon kardeş z1000 ? mt09 07 ducati monster ? haa yoksaa inazumamı :queen: şu dünyanın en çirkin motoru olandı demi

Simdi gorunce dikkatimi cekti. Bu adamlar madem bukadar yuksek gidon koyucakti bu motora kafa grenajini nie okadar assada yapmislarki ? Biraz daha uzatip yukari cekseler motor bukadar komik durmaz... buarada denemekten zarar gelmez diledigin gibi yap begenmezsen soker atarsin :)

valla onu bende bilmiyorum paramız buna yetti :) Fakat gerçekte fotoğraflarda durduğu gibi durmuyor gidon

AHZ

Bence güzel duracaktır. Yapım Aşamalarının da resmini paylaşırsanız sevinirim.

canı gönülden destekliyorum ,güzel olmuş, her şey maddiyat pahalılık değil, ne hoşumuza gidiyorsa ona göre düzenlemeliyiz eşyalarımızı. benim çok hoşuma gitti ,eminim yapınca resimdekinden daha da güzel olacaktır. kolay gelsin takipteyim

T3Z

Güzel olmuş, emeğine sağlık. Şevk kıran yorumlara kulak asma nasıl mutlu oluyosan onu yapmaya devam et. Fotoğrafları bekliyoruz.

MANYAK OLMUŞ, DEHŞET OLMUŞ, TIPATIP AYNI, HERŞEYİ AYNI A DAN Z YE, NOKTASI VİRGÜLÜNE VARANA KADAR, AYNI HAŞİKİOAR... (Apache Version):queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar