CHOPPER'CILAR BAKABİLİR Mİ :)

Motor geçmişim hiç yok .. bu sene başlama konusunda karar aldım , başlangıç olarak; chopper regal raptor SPYDER ve DAYTONA ya baktım 250CC lik motorlara açıkcası çok ilgimi çekti başlangıç olarak kullanılabilir mi , önerebileceğiniz başlangıç chopper modeli varsa yardımcı olursanız çok iyi olur teşekkür ettim şimdiden :)

Başlangıçta ağır ve maşası uzun motor çok zorlayıcı olabilir. En azından ilk kullandığım zamanlar,maşası uzun regal raptor dönüşlerde bana sıkıntı yaratmıştı denerken.
Ama küba superlight200 tavsiye edebilirim benim çok hoşuma giden bir alet

Başlangıçta ağır ve maşası uzun motor çok zorlayıcı olabilir. En azından ilk kullandığım zamanlar,maşası uzun regal raptor dönüşlerde bana sıkıntı yaratmıştı denerken.

Anladım kardeşim teşekkür ederim

Adam choopercı demiş.:mrgreen:

DKN

çapırcılar dersen bakmazlar. chopper cruiser kullanıcılarına bir sorum var diye aç konu başlığını

Benim içinde her türlü motor sevdası var , Cruiser veya comuter, racing(ss) veya supermoto . hiç farketmez :)

Aynen bende izlemiştim bu videoyu. Adam efsane dönüyor :) Büyük ihtimalle supersport veya supermoto geçmişi var arkadaşın.
Bu arada ufak bir bilgi olarak kalsın burada. Piyasada satılan (0 olarak) örneğin harley davidson,regal raptor vs bu motorlar aslında chopper değil cruiser dır.
Chopper yani çapır ,custom yapılmış kesilmiş bicilmis aletlerdir

Gidon maşa açıları daha dar olduğu için KubaSL200, RKS Cruser 250 daha doğru bir başlangıç olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar