Bu dizlikler iş görür mü?

arkadaşlar selamlar;
:silent::silent:
bu aşağıdaki 2 dizlik iş görür mü? uzun botum var. bu şekilde bir dizlik almak istiyorum ama kullanan veya bilen arkadaşlar var mıdır?

http://www.hepsiburada.com/scoyco-dizlik-dirseklik-takim-p-OTFE44528

http://www.hepsiburada.com/prosev-dizlik-dirseklik-set-p-OTFE47321

Hiç olmamasından dandik de olsa bir şeylerin olması her zaman iyidir :)

dainese hariç gösterilen hiçbir dizlik bu iş için uygun değil.

Ben iş benim canıma gelince alabildiğini en iyi ekipmanı alma taraftarıyım. Daha ehliyetim motoru mu almadan 2800 Tl ekipmana yaptırdım hala taksit ödüyorum. O yuzden dizlik te ucuza kacmayin bir kere ihtiyacınız olur onda da ucuz mal alınca pişman olur allah korusun sakat kalırsınız yada parçalı kırık ile ugrasirsiniz.

o zaman. şöyle sağlam baba bir soft dizlik önerisi alayım arkadaşlar :bounce:

Bir söz hatırlıyorum. Sanırım 1870lerden kalma. Kırık bir bakcak iyileşir. Kaynar platin takılır vs. Genede iyileşir. Kaybedilen bir doku yerine getirilemez. Bende dizlik almıştım fakat atılıyor bir kenarda. En iyisi pantalon almak. Hem koruması oluyor hemde sürtünmeye karşı dayanıklı uzun botlada bende birbirini tamamlıyordu. Nacizane tavsiyem korumalı bir pantalon almanız olacaktır. Günlük tak çıkar içinse hiç yoktan bir koruma olarak olması iyi olacaktır.
Bir vloggerin dediği gibi paran varsa motorcusun.

Bir söz hatırlıyorum. Sanırım 1870lerden kalma. Kırık bir bakcak iyileşir. Kaynar platin takılır vs. Genede iyileşir. Kaybedilen bir doku yerine getirilemez. Bende dizlik almıştım fakat atılıyor bir kenarda. En iyisi pantalon almak. Hem koruması oluyor hemde sürtünmeye karşı dayanıklı uzun botlada bende birbirini tamamlıyordu. Nacizane tavsiyem korumalı bir pantalon almanız olacaktır. Günlük tak çıkar içinse hiç yoktan bir koruma olarak olması iyi olacaktır.
Bir vloggerin dediği gibi paran varsa motorcusun.

250 liraya yerli kevlar kotlar var mesela 200 liraya dizlik almak yerine ,kalçalarınızıda koruyorsunuz ve sürtünmeye tam dayanıklı.

bisiklet dizliği gibi geldi bana. venomun dizliklerine bakın 50 tl civarinda ? en azından fena değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar