arkadaşlar nihayet 27 haziranda bayilere geldi beklediğimiz blackster. henüz kargoda benim motorum. ulaştıktan sonra resimleri paylaşmaya başlayacağım
Fiyatı nedir ve ne zaman alırsın bayiden ?
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Gerek malzeme kalitesi gerek kullanımı vs gibi bir inceleme yapıp bilgi verirseniz çok güzel olur bizde bilgi sahibi olmuş oluruz ki şahsen bu motoru merak ettiğim için hala karar aşamasındayımben şubat aylarında aldım tam tarih hatırlamıyorum fuarda 9800 tl ye satın aldım fakat daha elimize ulaşmadan zamlandı makina. şuanda satış fiyatı 11.200 diye biliyorum. horoz lojistik ile bulunduğum il yani İçel'e kargolandı büyük ihtimalle bayramdan sonra elimde olacak.
ben şubat aylarında aldım tam tarih hatırlamıyorum fuarda 9800 tl ye satın aldım fakat daha elimize ulaşmadan zamlandı makina. şuanda satış fiyatı 11.200 diye biliyorum. horoz lojistik ile bulunduğum il yani İçel'e kargolandı büyük ihtimalle bayramdan sonra elimde olacak.
Teşekkür ederim arkadaşlar elimden geldiğince yardımcı olacağım fakat şöyle söyleyim ben hani inceleme yapacak bir kişi değilim. Video filan belki çekerim sizlere merak ettiklerinizi gösteririm sesini dinletirim vs. elimden geldiği kadar![]()
Makine eline ulaşıp kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse mutlu olurum. Bugün şişli poyraz motora gidip vitrinden izledim ancak hafta sonu nedeniyle kapalıydı, üstüne oturmak nasip olmadı. Görüntü itibariyle çok çekici bi motor
Benim aklımda zaten paylaşacağım fotoğraf fakat halen ulaşmadı elime, haziran 26 idi Türkiye girişi yapıldı daha sonra bayilere dağıtılmaya başlandı araya 9 günlük tatil girince haliyle kargo şirketleri çalışmadı ve halen ulaşmadı bulunduğum ilçeye,üçerler motor,horoz lojistik ile geleceğini söyledi bana, beklemedeyim.
Arkadaslar bugün saat 19.00 da motor toplandı tüm ayarlari yapıldı usta tarafından ve garantim başlamis oldu.eve getirene kadar çok zorlanmadım yavas yavas 40 km hızı geçmeden geldim. Ilk motor deneyimim olduğu için açıkçası vites geçişi nasıldır filan bilmiyorum ama normal tik tik tik geçti, bir yerde okumuştum ilk kez kullanmaya başladığında hemen fulle depoyu yazıyordu yakıt şamandırası otursun diye,60 liraya fullendi. Aynaların açısı güzel arkamı görebiliyorum ama titriyor.acilirken motor yanında herhangi bir kullanım klavuzu gelmedi ufak bir takım çantası geldi hepsi bu. Usta ile konustum 400 km de ilk bakim var dedi ilk bakim ücretsiz sonrakiler ücretli olacak dedi. Umarim bu heyecanı hepiniz yaşarsınız, arkadaslar bir sorum olacak motorun fotoğrafını siteye yüklerken hangi açılardan çekeyim, üzerinde iken filan mi çekip yükleyim yoksa tek mi çekeyim nerelerini merak ediyorsunuz? Siz yazdıkça yardım edeyim , hem kendim öğreneyim hem sizde öğrenin![]()
Arkadaslar bugün saat 19.00 da motor toplandı tüm ayarlari yapıldı usta tarafından ve garantim başlamis oldu.eve getirene kadar çok zorlanmadım yavas yavas 40 km hızı geçmeden geldim. Ilk motor deneyimim olduğu için açıkçası vites geçişi nasıldır filan bilmiyorum ama normal tik tik tik geçti, bir yerde okumuştum ilk kez kullanmaya başladığında hemen fulle depoyu yazıyordu yakıt şamandırası otursun diye,60 liraya fullendi. Aynaların açısı güzel arkamı görebiliyorum ama titriyor.acilirken motor yanında herhangi bir kullanım klavuzu gelmedi ufak bir takım çantası geldi hepsi bu. Usta ile konustum 400 km de ilk bakim var dedi ilk bakim ücretsiz sonrakiler ücretli olacak dedi. Umarim bu heyecanı hepiniz yaşarsınız, arkadaslar bir sorum olacak motorun fotoğrafını siteye yüklerken hangi açılardan çekeyim, üzerinde iken filan mi çekip yükleyim yoksa tek mi çekeyim nerelerini merak ediyorsunuz? Siz yazdıkça yardım edeyim , hem kendim öğreneyim hem sizde öğrenin![]()

[url]http://i.hizliresim.com/pP3mdJ.jpg[/url]
evet arkadaşlar ozaman ilk fotoğrafı yükleyim
ayna konusuna hemen cevap vereyim, montaj yapıldığında hiçbirşey görmüyordum ustaya söyledim alyan ile gidonu biraz gevşetip geriye aldı ondan sonra biraz görmeye başladım. aslında halen biraz ayar gerekiyor.en kısa zamanda halledeceğim
şuanda tek sıkıntı ilk çalıştırmada,eğer gaz vermezsem motor kendi kendine stop ediyor. ısındıktan sonra filan böyle birşey olmuyor yani kırmızı ışıkta vs stop etmedi hiç. sorun buji ile alakalı olabilir mi? hangi bujiyi kullanmam gerekiyor nasıl öğrenebilirim?
boşu çok rahat bulabiliyorum zaten göstergede parlıyor boş ışığı.
yakıt ile alakalı olarakta bilgi vereceğim![]()