Yol ile terörün ne alakası var? Hükümet karşıtı olacağım diye bazen saçmalıyorsunuz.
Ben de sevmiyorum bu arkadaşları ama ortada bambaşka bir hainlik dönüyor. Havalimanına girip el bombası atmışlar. Chp hükümeti de olsa, mhp hükümeti de olsa sonuç değişmeyecekti. Şu zamanlarda bile bir olamayıp teröristlere koz veriyoruz ya söyleyecek pek fazla bir şey bulamıyorum arkadaş.
Sen pek anlamamışsın bu arkadaşı. Yaptıkları tek şey yol yapmak. Onun da nasıl yapıldığını hepimiz biliyoruz zaten.
Ortada bambaşka bir hainlik falan dönmüyor. O canlı bombalar oraya gökten zembille inmedi. CHP de MHP de HDP de olsa aynı olacakmış.
Bu karaktersizler 14 yıldır iktidardalar. Bu lafı söyleyebilmen için çiçeği burnunda bir hükumet olması lazım. 14 yıldan bahsediyoruz 14 yıl!
IŞİD militanları ülkede elini kolunu sallaya sallaya geziyor kimsenin ses çıkardığı yok. PKK'yı davullarla zurnalarla karşılayanlar, askerler ölünce cehape yaptuamugoimakhflas diye haykırıyor. MİT dediğin kurum kevgire dönmüş, TSK billur konusu olmuş, polis teşkilatının durumu zaten ortada, savcısı hakimi desen hepsi kendi köpekleri.
Ama neymiş? CHP de olsa MHP de HDP de olsa sonuç değişmeyecekmiş.
Olm çok ağır küfür hak ediyorsunuz çok!
Ayrıca bu amk terörü benim koz vermememle, birlik olmamla çözülmeyecek.
Bugün ülkenin göbeğinde onlarca insan bu kansız köpeklerin uyguladığı sikimsonik dış politikalar sayesinde patır patır ölüyorken hala çıkıp başkanlık diyen, anayasa diyen, meclisten danıştay kanunu geçirmeye çalışan, üzerine tek bir suç almayan; haysiyetsiz, onursuz omurgasız canlılarla birlik olmam arkadaş! Anladın mı?