14 bine 250 cc alacağıma 3-4 bine 125 cc alırım.
Kafan güzelmiş güle güle kullan.
İkinci el konusunu bir daha düşün istersen, inazuma az km yeni model bulmak zor değil, servis karnesiyle alıp suzuki servisine götürüp, ustaya baktırır içini de rahatlatırsan hem uygun fiyata almış olursun, hemde bir aksilik çıkarsa elinde paran olur. Sonuçta bu motorlara iyi bakıp kaza yapmadıkça masraf çıkarmaz. Ön çamurluk kırılırsa vesile olur, kendi zevkine göre bir şey yaptırırsın. Hem 600 den ucuza gelir, hem farkın olur.
Ama artçı almayacaksan, ve cbr hoşuna gidiyorsa, hiç bunları dert etme al gitsin.
Hadi al artık, bizim yerimize de uzun yola çık, fotoğraf paylaş, sevinelim bizde.
Güle güle kullan :thumleft:
Bütçeyi biraz artırıp nc700 alın çünkü dediğiniz fiyattaki bütün motorlara kapıyı kapatmışsınız.
Aradığın motor bu bakma başka birşey
RX3i Evo
[url=http://hizliresim.com/7vQOLY][url]http://i.hizliresim.com/7vQOLY.png[/url][/url]
Uzun on cam arka canta takili cbf 500, surda yazili olan her motordan kat kat saglikli bir tercih olur.
Kafan güzelmiş güle güle kullan.
Hocam Cadillac gibi bişey istiyorsan kle 500 al bu zevki tatmayan bilmez yolda mola vermek aklına gelmez
R25 üzerinde gelen lastikler iyi? Hani bizim bela okuduğumuz ircler ?![]()
hyosung düşünmüyorum. Kronik sorunu var diye duydum sanki ve yedek parçası servisi sıkıntı.
bajaj da düşünmüyorum. crf 250 düşündüm ama rüzgar olayı sıkıntı
14 liram olsa neler almazdım![]()
tercüben olsaydı karbüratörlü gv650 al derdim başka motor arama gv250 lerde kronik bir şey yok her motorda oldugu kadar vardır.istanbuldaysan servis ve yedek parça unifeld sym bayisine geçti tavsiye ederim.iyi anlıyan biri ile 2 ci elde alabilirsin temiz kullanılmış.
birader kusura bakma ama 40 yaşında evde kalmış müzmin bekar gibisin onu istemem bunu istemem, senin isteklerini bu paraya karşılayacak motoru sanırım biz bulamayacağız. 4 japonda olanlar belli 250 cc. çıplak istemem diyorsun. onun parçası pahalı bu bel ağrısı yapar öbürü bana göre değil kore istemem, çinli istemem, hintli istemem, geriye başka seçenek kalmıyor abi bi 15 bin daha biriktir versys al o zaman daha ne diyeyim. Bu paraya bunlar var. Gönül ister en iyisine binelim ama gerçekler acıdır, gerçekler acıtır, herkes ağa kızını ister ama başlığı kim verirse hatunu o alır. Geri kalanı köy çeşmesinin başına e köy çeşmesinde de bunlar var.
birader kusura bakma ama 40 yaşında evde kalmış müzmin bekar gibisin onu istemem bunu istemem, senin isteklerini bu paraya karşılayacak motoru sanırım biz bulamayacağız. 4 japonda olanlar belli 250 cc. çıplak istemem diyorsun. onun parçası pahalı bu bel ağrısı yapar öbürü bana göre değil kore istemem, çinli istemem, hintli istemem, geriye başka seçenek kalmıyor abi bi 15 bin daha biriktir versys al o zaman daha ne diyeyim. Bu paraya bunlar var. Gönül ister en iyisine binelim ama gerçekler acıdır, gerçekler acıtır, herkes ağa kızını ister ama başlığı kim verirse hatunu o alır. Geri kalanı köy çeşmesinin başına e köy çeşmesinde de bunlar var.
Ağzınıza sağlık...
Ayrıca siz cg kullanmaya devam edin
O 14 bin tlye de araba alın çünkü sizin istediğiniz katogriye göre motor uretilmedi.
Yalan söylemeyim dunlop yada Michelin le gelmesi lazım
Dostum senin tercih ve isteklerine uygun görünen BMW K ve RT serileri, onların ikinci hatta beşinci elleri bile bu rakama yok (15), o rakama alınabilecek senin isteklerini karşılayabilecek, yani hem ayranım dökülmesin, hem ... diyenler için (tamamen şaka) öyle bir dünya yok malesef. Seçenekler ikinci el ve scooter, seçeneklerini herkez yazmış .Uzun gezide cbr ve türevleri olmaz onu gecin, naket var eski enduro var 250cc kros türevleri var sıfır mondi rx3 var, senin istediğin türde bu rakama motor olsa yok satar emin ol. Kendi adıma 8-9 u bir araya getirsem 99-2000 arası freewind veya f650 yi hiç düşünmeden alırım, biraz daha yukarı çıksam 13-14 gibi bi transalp yada xt660 alırım, bunlar uzun yol ve gezi için tabi, şehir içinde ve arada yol da yapacaksam 250 ve üzeri scooter bakarım, 650 cc bana büyük diyorsan TEMİZ karbüratörlü gv al derim, kronik sorunu falan da kulaktan dolma sallamasın kimse (hele bana hiç sallamasın)