500r gitmiyormuş,ara bir modelmiş,
250sl 300 den daha düzgün bir motormuş
Rahmetli Kemal SUNAL filmleri çok seyrediyon anlaşılan :farao:
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------
Arkadaşım selamlar,
Honda 500R alman için tek sebep söyleyeceğim.
Yedek parçaları inanılmaz ucuzdur.
Sadece orijinal boyalı ve stickerli yan grenaj 120 tl civarındadır.
500r kullanmadan gitmiyor yorumları yapanlar lakırdı doktorasına sahip adamlardır.Aldırış etme
Fiyat/performans oranı düşünüldüğünde sıfır alınırsa RC390 ikinci el alınacaksa 500R avantajlıdır.
Ama RC 390 peg lerin konumu ve alçak gidon yapısı nedeniyle 500 r den çok daha konforsuzdur.
Seçim sizin
Yeni kasa 500r cok güzel fena bi motor bence paran yetiyorsa yeni kasa 500r almanı öneririm. 2. el eski kasa alıcam dersen alma![]()
[url=http://hizliresim.com/v4yBNv][url]http://i.hizliresim.com/v4yBNv.jpg[/url][/url]
hoca sen fiyatlarını bir belirle derim bence.aralarında alakasız fiyatlar var.eğerki 0 alırsan bana göre...
honda cbr 500 26 bin lira.gerçekten çook çok pahalı fiyatından dolayı direk eledim.ama tork güç uzun çift silindir abs yeni kasanın muhteşem görüntüsü ve renkleri bu listenin 1. sırasında gelir ama fiyat olarak mt07 daha ucuz kalıyor yanında.
KTM sürdüm muhteşem performansı var.frenler,viraj,görüntüsü şu an benimde ilgilendiğim motor.abs lastikler kaydırmalı debriyaj projektör farlar.2016 model beklerim dersen ki bence bekle makina güncellendi.egzoz takıldı,ön fren kaliberi büyüdü 320mm,şasinin bazı noktaları kalınlaştırıldı güçlendirildi.her şey iyi güzel ama 100km anca yol yapabilirsin sert ve öne çok yatıyorsun.yapacağın yola göre seçmen gerekir ktmyi.
kawasaki bu 2sine göre bence en dengede kalanı.1.fiyat 2.performans günlük kullanım.5 saniyede değil 6 saniyede çıksan ne olur çıkmasan ne olur.
yamaha sürdüm gerçekten efsane hızlanıyor doğru ama bu klasmanda bi motor değil.250 cc le 390 500ü kıyaslamak bence doğru değil.tabi fiyat olarakta en uygunu o kalıyor.abs lastik yok.
Hocam konuyu okuduğunuza eminmisiniz?![]()
Ehliyet yasasına takıldığım için 2 ci el motor alıcam, sıfır almaya gücüm yetmez. 26 bin veremem ben bir cbr500'e.
Mt 07 demişsiniz ama o kaç kw haberiniz varmı?Ben kararımı veriyorum sanırım yavaş yavaş.
Eğer risk alıcam dersem 4 silindirli büyük bir makina alıcam ceza yersemde katlanıcam mecbur.
Yok risk alamam dersem bu işten vazgeç paşa paşa 2 yıl bin kafan rahat etsin diye düşünürsem r25 alıcam büyük ihtimal.
Hem daha ucuza gelicek bir lastik masrafı olucak o kadar. Onun haricinde hızlanması şekli şemali bana göre yeterli.
Diğerlerinin hepsini eledim kanımca. Herkes farklı konuşuyor kime inanacağımı bilmiyorum kalkıpta her motorun sürüş bilmemnesine katılamam o yüzden bu konudan bana yardım edenler haricinde birazda kendim karar vermem gerekiyormuş anlaşılan.
Hayırlısı neyse o olsun o vakit.