ÖRNEK VLOG

DKN

bildiğiniz üzere devir vlog devri ve bu vlogların sayısı her geçen gün artıyor.. artık kontrol altına alınmaları gerektiğini düşünüyorum :p bu zamana kadar hepsini takip ettim, özellikle fark ettiğim neredeyse hepsinin birbirini taklit ediyor oluşuydu.. uzun uzun oturdum düşündüm alsam elime kamerayı çıksam ve onlara patronun kim olduğunu göstersem diye ama.. TA Kİ ÇITAYI EN ÜST'E ÇIKARMIŞ BİRİSİNE DENK GELENE KADAR ! sürüden ayrılan farklı olur, farklı olan aradığını bulur. iyi seyirler

Son düzenleme:
Ben de ciddiye alıyordum az daha :mrgreen: Ümitlendim kim bu diye baktım bizim dayı :mrgreen: Bu adam tam gırgır ama Vlogger denemez kusura bakma :)

DKN

Ben de ciddiye alıyordum az daha :mrgreen: Ümitlendim kim bu diye baktım bizim dayı :mrgreen: Bu adam tam gırgır ama Vlogger denemez kusura bakma :)

ciddiye almalısın bence :) herkesin vlogger anlayışına göre değişir tabi.. ben çok sevdim bu abimizi

ciddiye almalısın bence :) herkesin vlogger anlayışına göre değişir tabi.. ben çok sevdim bu abimizi

Bu abimiz BMW'nin VIP müşterisidir.Lojistik işiyle uğraşırmış. Ayrıca bu uzun saçlı abimiz kendi tırını kendisi sürüyormuş, zevkten.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------

ayrıca motorculuğu da var... Kendine ait K1600gt ve R1200GS si de var.

ali abi candır uzun yıllardan beri tır sürüyor. çektiği vloglardan para kazanmıyor çünkü nasıl kazanacağını bilmiyor :)
birde serdar var bunların ikisi tam bir çılgın türkiye yollarında yanlış hatırlamıyorsam bmw ile 240 km hızla giderken arabanın lastiği patlattılar
tam kafa dengi biri

ali abi candır uzun yıllardan beri tır sürüyor. çektiği vloglardan para kazanmıyor çünkü nasıl kazanacağını bilmiyor :)
birde serdar var bunların ikisi tam bir çılgın türkiye yollarında yanlış hatırlamıyorsam bmw ile 240 km hızla giderken arabanın lastiği patlattılar
tam kafa dengi biri

Belki de kazanmak istemiyordur başgan... Kulandığı arabaların birçoğu kendisinin diye biliyorum(yanlış biliyor olabilirim). Kalanları da BMW veriyor altına.

DKN

benim açtığım konu patates olmuş, dur hortlatıyım da ortaya çıksın

Uzun zamandan beri takip ettiğim insanlar. Alican ve Serdar birde Alican'ın kardeşi Ümit var.

Bu üçlü tırvlog yapıyorlardı. Daha sonra geliştirdiler her anlarını vloglamaya başladılar.

LLS taşımacılığın sahibi Serdar. Almanyadalar zaten. Bmw'den test sürüşü için araç gelir bunlara denerler. 7.50'den Bmw'den aşağısına gitmiyor diyebilecek kadar büyük motorlu Bmw'lerin sahipleridir.

Genelde araba boyarlar sprey boya ile.

Eğlenceli insanlar. İzlemesi keyifli oluyor. :cat:

Serdar Türkiye turu için Bmw K 1600 almıştı sıfır. Motorcu yanlarıda var. :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------

Unutmadan, Afrika'da bir yerde takipçileri ile beraber su kuyusu yaptırmışlardı para toplayarak. Böyle yardım etme yanlarıda var.

DKN

alican abide bizim toprakh :mrgreen: tır sımılatörü oyununda az mı dinlemedim şunu, dünyayı döndüm de geldim. kopuk tır

DKN

yürü be alican abi !! boş yere kanımız kaynamamış sana :flower: Kırıkkale nin yeşil ördekleri sese bah sese :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar