Arkadaşlar herkese selamlar ,
Bu cuma aksılık olmazsa alsancak çimlerde buluşalım şimdiden kendınızı ayarlayın buluşma saatini 20 :00 Gündogdu meydanı yapalım.
Toplaşma etkınlıgı hava durumuna göre ve katılacak arkadaşların ilgisine göre degişiklik gösteririse buraya yazarım.
Arkadaşlar İzmir'de gezi vs. için whatsapp grubu kurulmuş, bu konudan ilgili arkadaşa mesaj atarak siz de dahil olabilirsiniz, iyi günler...
http://www.motosiklet.net/forum/mot...rin-bulustugu-mekan-var-mi-3.html#post3948357
İzmir mt olarak hali hazırda whatsapp ve facebook grupları mevcuttur, buluşmalara her zaman bekleriz
Whatsapp grubu için daha önce sormuştum ama pek ipleyen olmadı, anlaşılan diğer arkadaşları da kimse takmamış ki ekstradan grup kurmuşlar ve yaklaşık 40 kişi falan var hatta 2. grup bile var, kimse de mesaj atın ekleyelim falan demedi maalesef
Selamlar,
Whatsap gurubu için birden fazla yönetici arkadaş var fakat tanışma toplantısına gelmeden whatsap grubuna dahil etmıyoruz genelde şahsi olarak algılamayın küfürlü konuşan trol yapan muhabbetler döndügü için böyle bir gereksinim duyduk.
Daha evel mesajınızı ben görseydım muhakkak cevap verirdim ve bizler maaş ve sigortalı çalışarak forumdaşlık yapmıyoruzelimizden geldigince işimizden ailemizde vakit buldukça hobilerimizi yaşatmaya çalışıyoruz.
Bu arada dileyen whatsap grubu tabiki kurabilir tanışma toplantısıda yapabilir :cat:
Fakat izmir mt olarak yıllarca gezi ve tanışma toplantısı elimizden geldigince düzenlemeye gayret gösteriyoruz![]()
Göstermiş olduğunuz sebepte muhakkak haklısınızdır, evet tanışmaya katılamadım bir türlü fırsat olmadı; ancak bir önceki sayfada bir konu paylaştım siz İzmir İl Temsilcisi olarak konuyu okursanız insanların biraz eksiklik hissettiğini anlarsınız diye umuyorum, teşekkürler...