motorunuza takdığınız issimler

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
Motorum henüz yok ama olunca adını, Behlül koyucam:cat:

Ortaokul yıllarında okuduğum Stephan King'in yazdığı 'O'(it) isimli romanın ana karakterlerinden olan palyaçonun ismi.

Pennywise, the Clown

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ortaokul yıllarında okuduğum Stephan King'in yazdığı 'O'(it) isimli romanın ana karakterlerinden olan palyaçonun ismi.

Pennywise, the Clown
Aramızda halen korkanlar var. :thumright

Ulan onca sene geçti halen elinde balonlu palyaço gördüğümde rüzgarın yönüne ve balonların yönüne bakarım.

atom karınca :D küçük az yakar ,çok kaçar :D

0DRRZR.jpg
[/url][/IMG]

Kuba CR1, Yeşil: Kubazaki :)

-zaki kısmını içkili toplantılarda içki dağıtan kimse anlamındaki "saki" gibi uzatarak okuyoruz :)

Benimkinin adı "karga" rengi simsiyah olunca, plaka da GAK diye çıkınca uzaklara gitmeye gerek kalmadı :D

http://www.hondabigwingrama3.com/images/2015-CB500F_color/CB500F-orange.jpg

Diğerlerine hiç ad koymadım ama sana verdiğime turuncu diyordum :)

Abi ben buna artık "Gofret" diyorum. Arkadaşlarım da alıştı onlara da sempatik geldi bu isim artık onlar da "vay be demek gofretin var" ya da "gofreti nereye bırakıyorsun" gibi cümle içinde kullanıyorlar. :cherry: Sempatik bir isim bence, güzel şeyleri çağrıştırıyor mesela turuncu ambalajlı çokonat gibi.. :) (Cb 500f)

Motor dünyasında yeni olduğum için belki de isim vermek tuhaf geliyor. Bu zamana kadar 7-8 arabam oldu. Onlara da isim vermedim. Sadece Alfa Romeo aracıma model ismiyle seslenirdim 156'yı bilmeyen insanlar biraz şaşırırdı. Örneğin:
-Neredesin abi?
-156'dayım veya 156'yı park ediyorum.
-?

Motoruma da motor veya Xmax diyorum. İleride motoruma isim koymak normal gelirse renginden dolayı Duman, Füme veya Simli diyebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar