DNA testi nasıl yaptırılır? % kaç Türksünüz?

Geçen diyarbakırlı bi arkadaşa yaptırdık mordor kürdü çıktı. Sakat işler bunlar boşverin.

Bu işin erbabı değilim daha önce izlediğim bir belgeselde açıklıyorlardı milletlerin belirgin özelliklerini. Türklükte sarı saç ve mavi göz genin olmadığını dışarıdan alınanlar dolayı (bkz: Osmanlı) o genin çekinik olarak yerleştiğini açıklıyorlardı. Ben belgeselcilerin yalancısıyım :)

Kesinlikle çok sağlam noktalara değinmişsiniz.

Amaçları belli zaten bu gavurların.Bir programda denk gelmiştim anadoludaki Türkmenleri 50 parçaya bölmüşlerdi bir kitaplarında bu yabancılar yani aşiretiyle,cemaatiyle,oymağıyla,dini inancına göre halbuki hepsi Türkmen.Algı operasyonu yapıyorlar işte.Oktay Sinanoğlu bizlerle nasıl uğraştıklarını bir bir açıklıyor zaten.

Bazı Atatürk düşmanları mavi gözlü,sarışın Türk olmaz deyip Atatürkü kötülüyorlar akıllarınca,bunları söyleyenlerin memleketlerine baktığımızda nedense zamanında pontus rum devletinin sınırları içerisinde çıkıyor :)

Emekli bir imam olan Mehmet Ali Öz osmanlı arşivlerinde 20 yıl çalışarak Atatürkün hem anne,hem baba tarafının 7 göbek geçmişini bulmuş.Atatürk zaten benim atalarım Yörük Türkmenidir der.

Bu arada Türkiye,şuanki Türkmenistan dan daha fazla Türkmen çünkü Türkmenistanda 5 Türkmen boyu varmış,Türkiyede ise 24 Türkmen boyu var.13. yy da moğol istilaları sebebiyle bütün Türkmenistan coğrafyası boşalıp anadoluya akın etmiş.

1880 den itibaren anadoluya hem balkanlardan hemde kafkaslardan yoğun göçler oldu.1850 yılına kadar soy ağaçını çıkar ve bu göç edenlerle seni etkileyecek bir karışım var mı ona bak(Muhacir Türkleri hariç).

Eskiden musul,kerkük(ırak) tamamen Türkmen şehriydi ama şimdilerde işid,pkk sebebiyle Türkmen kalmadı oralarda.Yani senin ataların karışsa karışsa anca farslarla,araplarla,kürtlerle,ermenilerle ve rumlarla karışabilir başka seçenek yok.Ermenileri ve rumları hristiyan oldukları için eleyebiliriz.Türkler eski zamanlarda kalabalık şekilde göçebe hayat sürdüklerinden başka milletlerle karışmazlardı.

Diğer bir yol ise soyadın.Eğer soyadın,soyadı kanunuyla gelen yeni bir soyad değilse yani atalarından gelen bir soyad ise araştırıp mensup olduğun Türkmen aşiretini,boyunu bulabilirsin.Yusuf Halaçoğlunun 'Anadoluda Cemaatler Aşiretler Oymaklar ' adında 6 ciltlik kitabı var yararlanabilirsin ama illa ben karışmışımdır diye düşünüyorsan bence öyle düşünmeni istiyorlardır :)

Son düzenleme:
Büyük bi düşünüre sormuşlar
'Hemşerim memleket nere?'
Oda demişki
'Bu dünya benim memleket'

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
DNA ile milliyet anlasilmaz!
olsa olsa irk anlasilir; beyaz, siyah, sari irk vb...

Büyük düşünürü bikere daha rahmeyle anıyorum.
Büyük insansın Barış Manço.

Yarılıyorum :D Kürt mesele değil de kanında "bölücü" çıkarsa büyük dert :D

Kürtlere kürt olduklarını söyleyince çok alınıyolar kızıyolar. Ulan niye kızıyon?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------

DNA ile milliyet anlasilmaz!
olsa olsa irk anlasilir; beyaz, siyah, sari irk vb...

O sağlıklı gözleri olan her birey tarafından da anlaşılabilir.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Ben yaptırdım sonuç %50 motorcu , %50 apaçi çıktı . Baba tarafından AEA ile akraba çıktık iyimi :queen::queen::queen:

bunlar üç kağıt dır inanmayın en kapsamlısını en bilimselini national geographic dergisi yapar o da ilk başlatandır bu işi böyle ırkınızı söylemez atalarınızın nerden geldiğini söyler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar