Herkese Selam Regal Raptor 150E-2 Motorum ile buradayım :)

Selam abilerim,kardeşlerim İstanbul'dan aranıza katılıyorum yaşım 22 İsmim İskender Bedirhan Soyadım Yılmaz
Regal Raptor 150-E2 Modeline sahibim 2014 model 7.000 km de 3.800 den beri bende gayet memnunum :) bu motor ile sormak istediklerinizi cevaplarım

hem öğrenciyim hem çalışıyorum,hemde ayrı olarak Moto Vlog Çekiyorum

Youtube Sayfam var sayfa adı Chopper Günlüğü,bu işte yeniyim sizlerin desteğine çok ihtiyaçım var

kanal linkim https://www.youtube.com/channel/UCa20khYfkA4kcdd-zU-n2pAkanalıma abone olmanızı rica edicem

yollarda görüşmek üzere :)

Son düzenleme:
Hoşgeldin adaş 😆 başlayalim , kaç para o motorlar ? Atak,çevikmi ,sollama yaparken rahat oluyomu,yakiti nasil ,parca kolay bulunuyomu,nasil tavsiye eder misin 😊😊😊

Hoşgeldin adaş başlayalim , kaç para o motorlar ? Atak,çevikmi ,sollama yaparken rahat oluyomu,yakiti nasil ,parca kolay bulunuyomu,nasil tavsiye eder misin

adaşım hoşbulduk tanıtım videosunu çektim motorumun https://www.youtube.com/watch?v=uodPyPqI1d8 izleyebilirsin
şöyle de cevap vereyim ben 4.800 e aldım 3.800 km de garantisi var,gayet atak son hızı 135 sollama yaparken vites düşürüp çok rahat yapıyor 70 80 hızlarda ee zaten son hızı belli :) motor gerçekten çok rahat 250 daytonadan falan baya rahat 250 daytonada arka süspansiyon yok :D yakıtı 13 kuruş parca kolay bulunuyor çünkü yetkili servisleri bolca var istanbulda en azından tavsiye kesinlik ile ederim :)

MERHABA HOŞGELDİN BEDİRHAN KARDEŞİM BENDE BU TİP Bİ MOTOR ALMAK İSTİYORUM AMA OTOMATİK VİTESTEN SONRA BU MOTORLARDA ZORLANIRMIYIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM, BİR GÜN TANIŞIP MOTORUNU YAKINDAN İNCELEMEK İSTERİM SAKINCASI YOKSA

Şuan piyasada olmayan veya 2015-2016 alan kullanan olmadığı marka dan bahsediyoruz değilmi?
Tıpkı mondial macit (250mct) gibi..
#Bildigim kadarıyla Sorunlar genelde Radyotör ile ilgiliydi otomatik chooper modeli dahi vardı ama artık ucuz chooper sadece 2markanin modeli var bunlarda belli

MERHABA HOŞGELDİN BEDİRHAN KARDEŞİM BENDE BU TİP Bİ MOTOR ALMAK İSTİYORUM AMA OTOMATİK VİTESTEN SONRA BU MOTORLARDA ZORLANIRMIYIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM, BİR GÜN TANIŞIP MOTORUNU YAKINDAN İNCELEMEK İSTERİM SAKINCASI YOKSA

tabiki neden olmasın :)

Şuan piyasada olmayan veya 2015-2016 alan kullanan olmadığı marka dan bahsediyoruz değilmi?
Tıpkı mondial macit (250mct) gibi..
#Bildigim kadarıyla Sorunlar genelde Radyotör ile ilgiliydi otomatik chooper modeli dahi vardı ama artık ucuz chooper sadece 2markanin modeli var bunlarda belli

raptorriders adında bir grubumuz var,2006 modelden 2016 modele kadar bir sürü regal raptor motorumuz mevcuttur.lütfen bilmeden yorum yapmayalım
Aramıza hoşgeldin kazasiz belasız sürüşler dilerim.
çok teşekkür ediyorum hoşbulduk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar