Herkese tekrardan merhaba buralar uzun zamandır boş kalmıştı, Çanakkale'de hem sıcaklar, hem yaz okulu, hem de kapalı bir yerim olmamasından dolayı projeme küçük bi mola vermiştim. Cuma günü yola çıktım ve İstanbul'a geldim
[/url][/IMG]
Geldiğim günün akşamı motoru bodruma indirdik ve kardeşimle tekrar işe başlamış olduk. Uzun zamandır her şeyi söküp bi temizlemek ve bütün elektrik tesisatını elden geçirmek istiyordum.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Elektrik tesisatını sinyaller hariç komple hallettik.
Ön far, maşaya göre çok önde duruyordu hoşuma gitmiyordu. Bağlantı braketini ters çevirdik ve 3-4 cm içeri girmiş oldu, güzel de oldu.
Far ve göstergenin olduğu yerde kalabalıklık istemiyordum. Kontağı ordan aldık, depo ve koltuğun kesişiminin altına bir yere takacağız.
Hem kablolar toplandığı için hem de kontak söküldüğü için ön taraf daha temiz ve daha güzel oldu.
Koltuğun altını boşaltmak istiyordum koskoca hava filtresini ve akünün kutusunu söktük attık. Gittik açık hava filtresi alıp onu taktık.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Koltuk için sacdan kalıp yapmıştım ama sonradan onu beğenmedim. Tahta kullanarak yeniden koltuk kalıbı çıkardık, son rötuşları hallettikten sonra döşemeciye gidip koltuğu yaptırmamız lazım.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Motor büyük çoğunlukla bitene kadar bodrumdan çıkarmayacağım. Bir şeyler yaptıkça buraya atmaya devam edeceğim. Okuduğunuz için sağolun, sağlıcakla kalın :king:
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:27 ----------
Moderatörlerden rica etsem konunun adını 'Ybr 125 Street Tracker' olarak değiştirebilir miyiz ?