Motosiklet Ehliyet Sınavım Esnasında Atlattığım Kaza Videom...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eğer orda araç size veya siz araca çarpsaydınız hayatımda gördüğüm en saçma trafik kazası olurdu. :mrgreen:

Aşırı tepki göstermemeye çalışın soğuk kanlı olun. Trafiğin olağan halleri bunlar.
Dikkatinizi dagittiginizda ilerde başka bir tehlike sizi bekliyor olabilir, hazırlıksız yakalanmayın.
İngilicce olarak; Just Move on.

Aşırı tepki göstermemeye çalışın soğuk kanlı olun. Trafiğin olağan halleri bunlar.
Dikkatinizi dagittiginizda ilerde başka bir tehlike sizi bekliyor olabilir, hazırlıksız yakalanmayın.
İngilicce olarak; Just Move on.

Normalde el kol yapıp asla tepki göstermem. :) Ama burada biraz şov tapmam gerekti bak adam üstüme çıkıyor diye :) Ahhh bir sınav nelere kadir :D

Vay arkadaş şimdi ki sınavlar böyle mi oluyo, ben sınava girdiğimde kurstan gelen gözetmen arkadaş "abi gözünü seveyim yavaş gitme, millet otuzla kırkla gidiyor adamlar acayip sıkıldı öğlen oldu son öğrenci sensin senden sonra yemeğe gidecekler bir an önce bitir, be konuştum tamam dediler" dedi, ben de vitesli Scooter'la Allah ne verdiyse bastım trafikte, Allah ne verdiyse dediğimde Allah 60'tan sonrasını vermemiş o scooter'lara gitmiyo meret :queen: ama öyle bir sallanıyodu ki bana 180 yapıyomuşum gibi geliyodu :queen: en son o sekiz çizmelere çıbık üstünden geçmelere bakmadılar bile hayırlı olsun dediler dürümlerine yumuldular Allah hepsinden razı olsun :queen:

Vay arkadaş şimdi ki sınavlar böyle mi oluyo, ben sınava girdiğimde kurstan gelen gözetmen arkadaş "abi gözünü seveyim yavaş gitme, millet otuzla kırkla gidiyor adamlar acayip sıkıldı öğlen oldu son öğrenci sensin senden sonra yemeğe gidecekler bir an önce bitir, be konuştum tamam dediler" dedi, ben de vitesli Scooter'la Allah ne verdiyse bastım trafikte, Allah ne verdiyse dediğimde Allah 60'tan sonrasını vermemiş o scooter'lara gitmiyo meret :queen: ama öyle bir sallanıyodu ki bana 180 yapıyomuşum gibi geliyodu :queen: en son o sekiz çizmelere çıbık üstünden geçmelere bakmadılar bile hayırlı olsun dediler dürümlerine yumuldular Allah hepsinden razı olsun :queen:

Aaaah ah nerde o eski günler... :) scooterla sınav geçip hayabusa kullanılabilen günler... :)

Ne güzel sınav yaa hoca telsizden şunu yap bunu yap diyor :cat: Ben girdiğimde telsiz falan yoktu trafik levhaları/işaretler ne gösteriyorsa onları yapman gerekiyodu ona göre değerlendiriyorlardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar