Elveda maviş

kesinlikle parasının hakkını veren ve ABUS'a göre çok çok ucuza gelen bir ürün. Güzel tercih..

Çalınmaktan kurtarması sevindirici. İnşallah hırsızlar uzak olur..

valla hocam artık okulun içinde olduğu için motor bi sıkıntı olmuyor. Beko12345 abi; Fizik Kimya Ve biyoloji sağlamdır varsa getir.

Okurken gözleri yaşlı haykırarak İstiklal Marşını okuyan çocuk gibi hayal ettim seni... Bir Maviş kadar olamasa da nice motosikletlerinin olması dileğiyle

DKN

zamanında aynı hatayı bende yapıp araba almıştım. Tüm motor geçmişime ve arkadaşlarıma ihanet etmiş gibi hissetmiştim.. daha fazla dayanamayıp 2 ay kadar kullandıktan sonra satıp tekrar motor almıştım. uzun lafın kısası motorcu motorsuz olmuyor.. olmuyor öyle

Okurken gözleri yaşlı haykırarak İstiklal Marşını okuyan çocuk gibi hayal ettim seni... Bir Maviş kadar olamasa da nice motosikletlerinin olması dileğiyle
:) teşekkürler Sağol..
zamanında aynı hatayı bende yapıp araba almıştım. Tüm motor geçmişime ve arkadaşlarıma ihanet etmiş gibi hissetmiştim.. daha fazla dayanamayıp 2 ay kadar kullandıktan sonra satıp tekrar motor almıştım. uzun lafın kısası motorcu motorsuz olmuyor.. olmuyor öyle
:)) haklisin
Yoksa sen abla'mısın? :(
O ne demek öyle :)

darısı başıma. bian önce ben de şu 10 bin km yi devirsem de bir elveda diyebilsem kendisine. ne motorlar var kafada :pl:

hayırlısı olsun. Yeni okul yerini bi daha düşün. Hazırda yatan motur var selamlar :)

darısı başıma. bian önce ben de şu 10 bin km yi devirsem de bir elveda diyebilsem kendisine. ne motorlar var kafada :pl:
Inşallah . Gönlündeki motorlar senin olsun
hayırlısı olsun. Yeni okul yerini bi daha düşün. Hazırda yatan motur var selamlar :)

Ooo teşekkür ederimm:)) düşündum ,dusunmemm mi tek bir hakkım var ve artık nereye gecersem orada okul bitince basvuracagim ve ah hayaller ::facepalm:: hormetler :)

Hayırlı olsun.Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum bende geçen hafta ayrıldım mavişimden.:salut:

z40Pq7.jpg
[/url][/IMG]

hayırlı olsun mu deyim geçmiş olsunmu bilemedim fakat mt yi bırakmayın konularınız güzel oluyor bu arada sınıftankaldım bu sene :))

Hayırlı olsun.Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum bende geçen hafta ayrıldım mavişimden.:salut:

[url=http://hizliresim.com/z40Pq7][url]http://i.hizliresim.com/z40Pq7.jpg[/url][/url]

Yeni mavi geliyormu? (R25)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------

hayırlı olsun mu deyim geçmiş olsunmu bilemedim fakat mt yi bırakmayın konularınız güzel oluyor bu arada sınıftankaldım bu sene :))

Gecmis olsun. Lise mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Elveda mavis...

Evet.. az daha koyup ybr almistim :)))
Sen ilk olmasanda ikinci idin.. seninle çok kısa sürede on bin kusur kmlerce sürmek çok güzeldi. Şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek ..Yok yok, kapatmayin KONU bu değildi :)

Ilk motorumu babam aldı. Onun hikayesi çok ilginç.. neyse konumuz mavili... Tam iki sene boyunca çalıştım ,Ekipman ve motor parası biriktirdim. Ekipmanlarla yiberem olmuştu. Yetmedi cadir,tulum, bu da neymis sisme yatak... kamp ocagi.... aaa ocak icin canakk... isildak ipler.... bardaklar.... Öğrenci harcligimi ve calistiklarimi kazandiklarimi benzin parasına bu ekipmanlara harcadım.

Yibere ile çok gezdim. Derslerimden kaldim :) Bazı kimseler vardır sevgilisi olur derslerinde düşüklük yaşar. Bende de tam tamina aynısı idi.. Bende sevgilimle çok vakit harcadım. Vize sinavlarimim oldugu gün ben salda golünde serinliyordum. Gün batiminda sezlonkta uzanıyor bir anda ortaya çıkan sivri sineklere kistt diyordum...

Elveda mavis...

Sen benim suç ortagimdin. Artık bambaşka bir sehir ve ya nasippp... hoşçakal mavis..

Artik biraz daha ekle ybr al espirisini fuymayacagiz :(

[url=http://hizliresim.com/z40Pq7][url]http://i.hizliresim.com/z40Pq7.jpg[/url][/url]
Bambaska değil mi yibere :) daha iyileri nasip olsun
Çok teşekkür ederim :) mt universitelileri çok çalışmak lazim cook

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:12 ----------

Artik biraz daha ekle ybr al espirisini fuymayacagiz :(
:))) hahhahaha biraz daha ekle iki tane ybr al diye bir espri okudum forumda birinden ama...

Adamin gonlu bol, baksana Ybr ile havuz basinda fotograf cektirmis :mrgreen: r25 ile neler cikarir Allah bilir.

oluroyle hayirli olsun ayrilik da sevdaya dahilmis oyle diyorlar :)

40 derece sicakta otobuste tikis tikis kaplumbaga hizinda normalde on dakikada gittigin yere yarim saatta gidemezken basini o sinir aninda cama koydugunda yanindan slalom yapa yapa gecen bi ybr gorunce bu yazdiklarim aklina gelir de aglamazsin umarim :queen:

Forumun en uzun cumlesini kurdum he :santa: :sunny:

Adamin gonlu bol, baksana Ybr ile havuz basinda fotograf cektirmis :mrgreen: r25 ile neler cikarir Allah bilir.

oluroyle hayirli olsun ayrilik da sevdaya dahilmis oyle diyorlar :)

40 derece sicakta otobuste tikis tikis kaplumbaga hizinda normalde on dakikada gittigin yere yarim saatta gidemezken basini o sinir aninda cama koydugunda yanindan slalom yapa yapa gecen bi ybr gorunce bu yazdiklarim aklina gelir de aglamazsin umarim :queen:

Forumun en uzun cumlesini kurdum he :santa: :sunny:

Ov en son ne zaman otobüse bindiğinmi unuttmusken en kucuk ter damlasina kadar hissettim..ovvv

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar