açtığın başlıklara bakınca troll olduğun belli oluyor. ben de ilk zamanlar sana insan gibi cevap yazmışım sana.
-bi başlık bütçe 3000 tl diyor, sonra Sym Gts 250i alayım mı , pulsar 150ns sıfır alsam mı diyorsun
-iphone u servise vermek için muğladan istanbula geleyim mi diye soruyorsun ama ehliyet yok, tecrübe yok
motor ile ilgili açtığın başıklar; "Vitesli motor mu scooter mı?", "150cc scooter kullanıcısı 250 cc vitesliden başlamalı mı?",
"Sıfır mı almalı , İkinci el mi?", "0 150 ns mi 2. el cbr 125r mı?", "Tozlu yerler scooter tavsiyesi", "Pulsar 150ns mi sym gts 250i evo mu?",
"pulsar 150ns vs apache rtr 150?", "araba mı motor mu??", "mondial servisinde bu para çok mu?", "motosiklet sürmekten korkmaya başladım" (bu başlığın aynısı 3-4 gün önce başkası tarafından açıldı, muhtemelen ondan araklamışsın)
-bir hafta arayla 2 mesajından örnek "Babam iki seçenek sundu ya cbr pulsar gibi motor alıcak şuan yada yazın sonunda 20-22 k civarı araba alıcak." ve "durumu anlatıyorum ailem vitezsiz istiyor ben vitesli" (baban cbr pulsar diyor ama vitessiz istiyor aynı zamanda!!!)
bunların dışında oturayım mı? kalkayım mı? bekleyeyim mi? su içeyim mi? tuvalete gideyim mi tadında açtığın bir sürü başlığı hiç söylemiyorum bile.
başka tutarsızlık istiyor musun?
sabah bi konu açmışsın gelen mesajlara cevap yazmayıp akşamına aynı konuyu bi daha açmışsın,
2 defa plakasız yakalanır mıyım, polis durdurur mu? ruhsatı başkasının üstüne alabilir miyim diye 2-3 defa başlık açmak, birinde babam yanımda olmucak diyip, birinde babamla gidip alıcam diyorsun.
Ruhsat başkası adına sigortayı ben yaptırabilir miyim? başlığında ise yazdığın;
Köy yerinde aldık arkadaşlar motoru direk el değiştirdi yani parayı verdik motoru aldık.
açtığın konuların hiçbirine bi daha cevap vermemişsin.