Bugün Motorumu Aldım Kavuştum Bir Geçmiş Olsun Alırım

çok şükür gerçekten çok sevindim

kazasız belasız kullan inşallah

Geçmiş olsun. Ne uğraştın be reis. Tamirci parça değişimi falan derken sonunda kavuştun motoruna. Hadi hayırlı olsun kazasız belasız :)

çok şükür gerçekten çok sevindim

kazasız belasız kullan inşallah

Cok sagol kardeşim inşallah inşallah

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------

Geçmiş olsun. Ne uğraştın be reis. Tamirci parça değişimi falan derken sonunda kavuştun motoruna. Hadi hayırlı olsun kazasız belasız :)

Sorma valla ya daha ugrasma yeni başlıyorlar borçla harçla çalıştırdık sadece motoru

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...

Acaba kaça patladı motor?

lastik-fren tamsa, subap ayarı gelmiştir onun. debriyaj plakaları değişim istiyodur.

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...

Acaba kaça patladı motor?

Valla kardeşim

900 dolar parça + 500 tl vergi + 1250 tl işçilik ve diger masraflar 730 tl tüm masraflar bunlar herşeyini 0 aldım verdim , birde buna yağ 140 tl yağ filtresi 40 tl

lastik-fren tamsa, subap ayarı gelmiştir onun. debriyaj plakaları değişim istiyodur.

Subap ayarı zaten yapıldı motor yapıldı kardeşim , debriyajıda iyi anlamadım sen ne olsun istiyorsun daha kötü birşeylermi olsun istiyorsun

he aynen öyle, çok kıskanıyom, ben binemiyom sen de bineme. ne bu alınganlık.

Yav kardeşim onumu diyorum ben 2 aydır bu forumda neler çekiyorum bilen arkadaşlarımız biliyor burda bir nebze olumlu birşey paylaşıyorum altına lastik bitmiş degiş balata bitmiştir o bitmedi he odamı bitmedi oz aman kesin fren bitti odamı olmadı ozaman subap yani felaket tellalı gibisin be dostum 2 yüzümüz güldü onuda sen aldın valla

Yav kardeşim onumu diyorum ben 2 aydır bu forumda neler çekiyorum bilen arkadaşlarımız biliyor burda bir nebze olumlu birşey paylaşıyorum altına lastik bitmiş degiş balata bitmiştir o bitmedi he odamı bitmedi oz aman kesin fren bitti odamı olmadı ozaman subap yani felaket tellalı gibisin be dostum 2 yüzümüz güldü onuda sen aldın valla

yav saydıklarımda sorun yok diyosan güle güle bin o zaman; ha kontrol etmediysen de edersin saydıklarımı. neden bu kadar tepki gösterdin onu anlamadım ben.

yav saydıklarımda sorun yok diyosan güle güle bin o zaman; ha kontrol etmediysen de edersin saydıklarımı. neden bu kadar tepki gösterdin onu anlamadım ben.

Yok kardeşim yanlış anlama beni sadece 2 aydır dünyanın sıkıntısını çektim şuan sen biraz daha para vermen lazım içerikli birşeyler diyince benim kafa gitti :D artık bir vermedigim donum kaldı yeter yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar