Herkese Selam ! Tavsiye almak için en doğru yere konu açıyorum galiba :)

İlk Öncelikler Merhabalar, hayırlı geceler.

Abilerim, Ablalarım, Kardeşlerim, Motor hayatıma 2013'te başladım hatta daha eskisi var dededen kalan puch mobilet :))
2013'te ilk motorumu kuba çita 100r alarak başladım, iki ay önce çok sevdiğim bir abimi motor kazasında kaybettik. Motordan soğudum diyemiyorum, ama bindiğim zaman inmek gelmiyor içimden, her bindiğimde aklıma geliyor hız yaptığım zaman, o kazanın olduğu yerden geçtiğim zaman içim yanıyor, ama motordan uzak kalamıyorum. motorumu uygun bir fiyata satıp üstüne biraz daha koyup yeni bir motor almak istiyorum.

Ne motor alacağım konusunda kararsızım, motorumun hızı 150kmh çıkabilse yeterli, az yaksın çok gitsin masrafsız olsun mantığım var tabiki,
bu isteklere göre sıfır motor alamam, normal bir aile çocuğuyum maddi imkanlarım kısıtlı öğrenciyim üniversite 2. sınıfım fiyat konusunda beni zorlamayacak, uzun yola gidecek uzun ömürlü motor istiyorum. Yani bir motor alıp oynatmalarla bile yükseltsem oda yeterli bana. Biliyorum, daha önce başıma gelmişti, bir kaç kişi 150 kmh diyorsun fiyatı aşağılarda bekliyorsun demişti, alaycı tavırlar göstermişlerdi. özür dileyerekten, maddi imkanlarım yetmiyor, zengin birisi değilim asgari bir ailedenim sözüm meclisten dışarı saygıda kusur ettiysem affola özür dilerim.

Şimdiden teşekkür ederim...

pulsar der susarım. tabi hızı biraz aşağı çekmen gerekli veya bütçeyi yükseltirsen cbr 250r dahada yükseltirim diyosan sıfır cbr250r r25 mt 25 veya 2.el olarak 600 lük motorlar... kısaca ne kadar para çıkarabileceğine bağlı

Sanada hayırlı geceler dostum.Öncelikle 150km/h mevzusuna hiç girmeyeyim.Çünkü fiyat performans beklentine göre çok ters bir durum.Şimdi sen yok illa ki stabil 150 km/h gitsin diyorsan inazuma önereceğim ama öğrenciyim maddi durumum iyi değil demişsin.Malesef seçenek yok dostum, senin istemen gereken şey rahat bir şekilde zorlanmadan stabil 100-110km/h gidebilmektir.Ülkemizin halini biliyorsun eli yüzü düzgün çinliler bile oldu sana en az 6-7 bin TL.Bu yazdıklarıma göre 250cc cruiser tarzda çift silindirli motorlara bakabilirsin.Yuki yada regal raptor gibi markaların modellerine bak işini görür hemde ucuzdur az yakar.Şekli uymaz diyorsan kötünün iyisi mondial vultureler var. Ben vulture muadili motorumla artçılı ve yüklü 700km yol gittim stabil 100-110 ile.He ben japona terfi etmek istiyorum dersende cbf der geçerim ikinci el temizini bulursan bütçene göre alabilirsin stabil 100/110 yapar onlarda.

Arkadaşım fiyat konusunda beni zorlamasın ne demek ?

Biz senin veya ailenin kazancını nerden bilelimde zorlamayacak motosiklet önerelim Allah aşkına .

Yazsana güzelce verebileceğim en fazla rakam xxx tir diye. Bizde ona göre yardımcı olmaya çalışalım.

Öncelikler yorumlarınız için teşekkür ederim, fiyat ve tip olarak yuki spitzer 250 bana göre gibi diyim fakat nasıl bir motor hiç bilmiyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Başın sağolsun.Yuki spitzer zengin motoru sana gelmez.Kendini biraz zorla arkadaşların pulsar 200 ns tavsiyesine uymaya çalış.

DKN

çocuğun parasını öksüz bırakıcaksınız. al bi pcx benzin almaya durursun şekli şemali boşver. ileride parayı bulursan en azından torunlarını kaliteli olarak şekilli şemalli bişey alıp sevindirirsin

115km hız yeterlı ıse fıyatı daha makul olan hero hunk yada karızma bakılabılır

Öncelikle başın sağolsun kardeşim.Pulsar 200ns olabilir ama stabil 150 yapabileceğin bir motoru öğrenci bütçesi ile bulamazsın.Üstüne bir de ekipman almalısın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar