Yamaha (Japonya) R25,MT25 leri Yağ pompası yüzünden geri çağırmış

R25 tam bir cadı kazanına dönmüş var arkadaş ya sırf bu belirsizlik bile beni geri adım attırmaya teşvik ederdi. Millet bas bas ne olacağı belli değil derken R25 bakanlar var. Umarım ülkemiz R25'cileri bir an evvel şu belirsizlik ortamından en ufak sıyrıklarla atlatır da o güzelim aletin tadına varır. Bugün instagram'da Süren Bayan'ın R25'ini satışa çıkardığını gördüm. Haydi hayırlısı

suzuki bilmiyormuydu inazumaya yüksek devir çevirtmesini , ama adamlar ne yapmış düşük devirde canlı yapmış makineyi tersini yaparsan yağda yetişmez işte her zaman diyorum 150-250cc den yarış motoru olmaz diye :) yarış görünümlü commuter hepsi

DKN

hahahaha, aslında o tür satıcılarla şimdi tam tx$$xx geçme zamanı. :D

- Full aksesuar,
+ ne var üzerinde?
- jant şeridi bide sigortası var.

gösterip elletmeme sırası şimdi parası cebinde olanlarda :) jant şeridi vaa, sigortası vaa, rodajını yaptım (motor pert), iki kere de su döktüm yıkadım... hadi çıkarıyoruz elleri ben üç deyince :mrgreen: bay bay yapıp dağılıyoruz

Son düzenleme:
1- Satmak gibi bir niyetim yok ama olurda satmak istersem neden elimde kalsın? Değerine göre her malın mutlaka alıcısı çıkar. 2. ele 16KTL fiyat çeken adamdan banane.

2- Kimi ezmişim? kimle alay etmişim ?

Bu durum, sadece başına kötü birşey geldiğinde ne yapacağını bilmeyen adamı korkutur. Distrübütör kötü diye söylüyorsan honda, yamaha,kawasaki hepsi birbirinin aynı değil mi?

Sözlerim size değildi yanlış anlaşılmışım.

Fakat r25 çıktığında beygir farkından ötürü cbr alanlara bir mal denilmediği kaldı. Yakın fiyatları olduğu için daha güçlüsü varken gidip cbr alanlar resmen alay konusu oldu.
Ki ben 2 motosikletin sadece gücüne bakarak iyi veya kötü denmemesi taraftarı biri olduğum için bu yorumlar banada çok itici gelmişti.

Elinizde kalmaktan kastım satamamak değil. Motorlarınızın şuan belirsizlik durumunda olması. Heran bu sorunla karşılaşabilme ihtimalinizin olup , distiribütör ile savaşa girme olasılığınızın olması.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sözlerim size değildi yanlış anlaşılmışım.

Fakat r25 çıktığında beygir farkından ötürü cbr alanlara bir mal denilmediği kaldı. Yakın fiyatları olduğu için daha güçlüsü varken gidip cbr alanlar resmen alay konusu oldu.
Ki ben 2 motosikletin sadece gücüne bakarak iyi veya kötü denmemesi taraftarı biri olduğum için bu yorumlar banada çok itici gelmişti.

Elinizde kalmaktan kastım satamamak değil. Motorlarınızın şuan belirsizlik durumunda olması. Heran bu sorunla karşılaşabilme ihtimalinizin olup , distiribütör ile savaşa girme olasılığınızın olması.
O piyanocu ile cıbırcı arasındaki rekabetin türevi =)) O kısım (distrübütör kısmı) problem değil, garanti varken patlarsa, garantiden yoksa kaskodan hallederiz. benim açımdan sıkıntı yok yani :) Biraz macera olur o kadar.

anladım ben seni. hahaha

Son düzenleme:
suzuki bilmiyormuydu inazumaya yüksek devir çevirtmesini , ama adamlar ne yapmış düşük devirde canlı yapmış makineyi tersini yaparsan yağda yetişmez işte her zaman diyorum 150-250cc den yarış motoru olmaz diye :) yarış görünümlü commuter hepsi

evet karşiim yamaha mühendisleri motoru geri alıp paramızı geri vercekler

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet karşiim yamaha mühendisleri motoru geri alıp paramızı geri vercekler
aslında evet paranı geri alabilirsin,

Normal şartlar altında motordaki mühendislik hatası ayıplı mal kapsamına girer, dava açıp paranızı çatır çatır alabilirsiniz.

Hyosung şuan neyse biraz zaman geçtikten sonra r25 de o olacak fakat tek fark hyosungda gerçekten kullanıcı hatasiydi,r25 kullanıcı hatası olmayana bile patlak veriyor.Kredi ile veya bol parası olmadan bu motora sahip olan kişiler bu haberlerden sonra acımasızca gaz kolunu kullanamiyorsa özellikle cbr ile kıyas yapmasinlar.

l1bRYE.png
[/url][/IMG]

Millet r25 hakkında kötü bir haber çıksın artık diye pusuda bekliyomuş ya resmen.
Ne çekemediniz be şu motoru.
Yamaha geri çağırıyor en azından varsa bir hatası onuda telefi etmeye çaşılıyor.
sıkıntıları olduğu halde geri çağrımayıp sokaklarda dolanan diğer markalarda durum ne acaba?

Görselde ki nesnenin muhtelif bölgeye münasebetiyle tekrar kullanmaya uygun olmadığını belirtmeye çalıştım. sen tut tercüme et oldumu ? olmadı :p

Ciddiyemi aldin abi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:59 ----------

oooo hocam siz devamını okumamışsınız bak orada japon der ki....."Çinli alma soğursun; cam gırığıylan silme kestaneyi kestirirsin" :D

Hee kacirmisim orayi :)

Millet r25 hakkında kötü bir haber çıksın artık diye pusuda bekliyomuş ya resmen.
Ne çekemediniz be şu motoru.
Yamaha geri çağırıyor en azından varsa bir hatası onuda telefi etmeye çaşılıyor.
sıkıntıları olduğu halde geri çağrımayıp sokaklarda dolanan diğer markalarda durum ne acaba?

milletin tepkisi motora değil, motoru boş-beleş savunanlara

Bizim bu konudan dilimiz yandı ama çok şükür 200 lirayla ve bir ton stresle paçayı yırttık çünkü 2 ay sonra garanti bitiyordu ya garanti bittiğinde elimizde patlasaydı?

Motor yenilendikten sonra tekrar aynı olay olur diye tırstık, garanti bitmek üzere diye anında sattık.Motoru satarken de millet yeni motor yapıldığı için motora tereddütle yaklaştı. Haklılar da yani randıman alıp alınamayacağı konusundan kaynaklı insan tereddüt ediyor. Satarken de biraz fiyat kırdık mecbur.

Hangi marka olursa olsun beyler İnşaallah kimsenin başına böyle birşey gelmez, insan motordan soğuyor ister istemez. Hakkımız yamahaya haram zıkkım olsun desem çok mu sert olur bilmem ama ne kadar strese girdiğimizi bi ben bilirim.

Son düzenleme:
R25 Marka motorumu büyük bir keyifle kullanıyorum. Şekil,şemal,performans on numara lafım yok ANCAK kim yanıma gelip tavsiye eder misin diye sorduğunda KESİNLİKLE ALMA diyorum. Hayırdır abi dediklerinde tek söylediğim yedek parça fiyatları diyorum. Plastik parçaları 300-400 liraya satan bir zihniyete hakkımı asla helal etmiyorum. R25 in malzeme kalitesi berbat ve fiyatları da saçma sapan bir hal almış. Ee malum yeni motora başladık, hayat gibi kazık yiye yiye pişicez.

R25 Marka motorumu büyük bir keyifle kullanıyorum. Şekil,şemal,performans on numara lafım yok ANCAK kim yanıma gelip tavsiye eder misin diye sorduğunda KESİNLİKLE ALMA diyorum. Hayırdır abi dediklerinde tek söylediğim yedek parça fiyatları diyorum. Plastik parçaları 300-400 liraya satan bir zihniyete hakkımı asla helal etmiyorum. R25 in malzeme kalitesi berbat ve fiyatları da saçma sapan bir hal almış. Ee malum yeni motora başladık, hayat gibi kazık yiye yiye pişicez.

hocam sadece r25'te değil bu parça fiyatları. Bi ninja250'ye bakın şükredersiniz. Bu arada son zamanlar da honda yavaş yavaş gömme politikası uygulamaya başladı; bu sebeple bana motor soranlara "bi 125 al yada çinli bişey al öğren sonra 50 hp ye kadar istediğin motoru al 250cc racing'e bulaşma" diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar