Cross motorsiklet scrambler tarzı

Merhabalar

Resimlerde görünen tarzı günümüzde olan cross motosikletler (crf250,lifan200,yuki izci vs) ile yakalamak mümkün müdür? resimdeki motosiklet honda xl500. Genelde sele kısmında olan amortisörün olmaması görüntüye apayrı bir hava katmış ve tabii benzin deposu. Yurtdışı forumlarında da araştırdım bu konu hakkında pek bir bilgi bulamadım, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

XL500-Scrambler.jpg

tumblr_nwq4uaOi1v1uk0yn3o1_1280.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
17 inç jantlar, şasi-amortisör tadilatı, sele ve benzin deposu değişikliği ile elde edilir.

Olmayacak iş değil.

Lakin üstünde çok iş olur, değecek bir motorla yapmak gerekir kanaatimce.

Yapılabilir yeterki uğraşacak heves olsun. İlk kross motorum xl 500 dü bu arada. Türkiye de pek bulunmaz nadirdir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Xt600e alıp yapılır mesela çok güzel olur.

Crf falan olur da çin malı motosiklete yonelme bu konuda bence. Motosikletle cok fazla oynayacaksın sonuçta. Değsin yaptigin ise.

bu işi yapmak o kadar zor değil. kaynak demir kesme biçme işi. biraz fiberglass bilgisi. biraz döşeme bilgisi kafi. boya işine girmiyorum bile..
demircilikten anlıyorsanız ve bu konularda yaratıcı fikirleriniz varsa gayet kolay iştir. ama uzun sürebilir.
döşeme ve deri koltuk vs için ölcü alıp yada kalıp cıkartırsanız dösemeciler size istediginiz koltugu cok ucuza yaparlar. yada eski koltugunuzu götürünüz surdan kes söyle böle derdinizi anlatsanız bile kafidir.
depo olayına gelirsek cg depoları buna en güzel uyumlu olanıdır. parcacılarda ucuz olarak satılır. işin zor tarafı kafa tarafı far felan degisecek gösterge degisecek bunun yanında elektri bilgisi felan olması lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar