Hani futbol macinda spiker bazen su cumleyi kurar " Tam ders niteliginde bir pozisyon " bizim hikayemiz de tam ders niteliginde. Bizim hikaye diyorum cunku olayin kahramani arkadasim,ben yancisiyim. Sali sabahi uyandiginda motor kapida yok, normalde kapali otoparka aylik ucret karsiliginda birakiyor ama son bir aydir baska bir semtte kaliyordu ve o gece son gecesiydi zira cengelkoye tasinmis evi tutup temizligini yapmistik, neyse. Ne oluyorsa hep SON anlarda oluyor zaten.
Calindigini farkettigi saat 08.30 polise gidip kagit kurek islerini halledip eve donmesi saat 10.30 saat 11.00 de ben yanina geldim. Evin karsisinda bir teyze oturuyor ve sabah elinde anahtarla mal mal etrafa bakan arkadasa soyle diyor;
-oglum 3 kisi senin motoru sabaha karsi caldilar,bir kucuk motorla gelip alip gittiler. Ben namaza kalktiydim da ondan gordum,
Teyzeye neden polisi aramadin,neden bagirmadin, ya da evimizi biliyosun adamlar gozden kayubolur kybolmaz neden bizi uyandirmadin diyemeden basliyoruz teyzenin" aha bu yone gittiler" dedigi yonu arastirmaya...tam amerikan polisiye timiyiz,2 salak! Ama olayi cozen iyi salaklardan

2 otel,bir konfeksiyon,2 market kamerasi incelemeleri sonucunda elimzde piclerin motoru goturus goruntuleri ile polise merkezine donuyoruz, havali bir muzikle girip ,skrm boyle polisiyeyi diyerek cikiyoruz. Cunku polis abimiz diyorki
- yav kamera kaydiyla motor yakalandigini hic gormedim ben.neyse ekiplere yalandan onuncu kere haber ediyor...yalandan diyorum cunku civardaki hangi ekibe gitsek ihbardan haberleri yok. İcler acisi...arada feci yagmur yaginca kendimizi atiyoruz pes2016 ya.adam acili zaten bi de ben portekizle eline verip karsiyayada bbulunan evime donuyorum....